Få 3 bogholder-priser

Søger du en freelance bogholder? Udfyld den korte formular herunder og modtag priser fra 3 freelance bogholdere nær dig på 24 timer. 100 % gratis og uforpligtende!

 • Spar tid

  Du har 3 tilbud inden 24 timer

 • Spar penge

  Revisorerne presser hinanden.

 • Det er gratis

  Tilbudene er helt gratis og uforpligtende

[jufform type="bogforing" link="Få mine 3 priser nu"][/jufform]

Freelance bogholder

Din timeløn i din virksomhed skal ikke være særligt høj før end det kan betale sig at få en freelance bogholder til at klare regnskabet.

De færreste virksomhedsejere er nemlig dygtige til det hele og regnskabet er en af de få ting, mange især falder på. Og det er en potentielt rigtigt dyr ting at falde på. Ikke alene koster det ekstra penge fordi at en revisor skal bruge lang tid på at ’rydde op’, men du risikerer også at få bøder fra SKAT for en for sen betaling.

Din freelance bogholder sørger for, at din løbende bogføring er klaret, at der er styr på dit momsregnskab, at dit årsregnskab bliver udarbejdet til tiden og at økonomien i øvrigt ikke er din bekymring.

Har du brug for en freelance bogholder? Så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige ved at indhente 3 gratis og uforpligtende priser for dig fra freelance bogholdere i dit nærområde.

[jufform type=”revisor” link=”Få 3 priser fra freelance bogholdere”][/jufform]

Hvad er prisen på en freelance bogholder?

Hvor meget du skal betale for din bogholder afhænger af, hvor stort dit behov er for bogføring.

En aftale med freelance bogføring takseres typisk med timepris og efter forbrug. Du har også mulighed for at bede om en fast pris baseret på et estimat af, hvor mange timer du har brug for.

Vi vil gerne hjælpe dig med at indhente 3 gratis og uforpligtende priser fra freelance bogholdere nær dig. Udfyld blot formularen længere oppe på siden. De 3 priser du modtager kan du bruge til at finde den billigste freelance bogholder løsning.

Vi vil dog gerne lige slå fast med det samme:

Den billigste freelance bogholder er ikke nødvendigvis den bedste. En bogholder kan koste 100 kroner mere end en anden, men også udføre et bedre stykke arbejde for dig og din virksomhed. Du bør derfor vælge din nye freelance bogholder i virksomheden både efter prisen, men også efter kompetencer og hvilken kemi du har med de forskellige budgivere, der tager kontakt til dig.

Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at indhente priser på freelance bogholdere med JUF.dk.

Kan jeg lave min bogføring selv?

Der er intet krav om, at du benytter en freelance bogholder eller anden professionel løsning til dit bogholderi i lovgivningen. Du skal vurdere, hvad det bedste for din virksomhed er.

Oftest vil den bedste løsning være en professionel bogholder. Prisen vil for en mindre virksomhed være nogle tusinde kroner om året og en mindre ekstra betaling for udarbejdelse af et årsregnskab til sidst. Du har for omkring 1.000 kroner mulighed for ligeledes at købe dig adgang til et online bogføringsprogram, hvor du selv kan lave meget af det samme arbejde, din bogholder laver.

Dette forudsætter dig et vist kendskab til loven, da bogføring ikke ’bare’ er et spørgsmål om at uploade de rigtige bilag til tiden. Der er mere i det. Du skal bogføre korrekt, indrapportere korrekt og i øvrigt betale til tiden.

Fokuser i din virksomhed på det, I rent faktisk tjener penge på – og få en freelance bogholder til at klare resten.

Links til vores andre sider om bogføring og bogholderi: Billig bogholder, pris, København, Frederiksberg, Odense, Aarhus, Aalborg, Horsens, Roskilde, Randers, Svendborg, Odense, Aarhus, Herning, KBH, til Billy’s Billing, enkeltmandsvirksomhed, freelance, find, pris.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (1)
 1. Ole P...

  Bogholder 50+, Kvinde søges Solrød / Brønshøj – Ole P. 2023 3333