Pris på bogføring: Sådan får du billigste bogføringspris

3 forskellige bogholdere kan give dig 3 forskellige priser på den løbende bogføring i din virksomhed. Og det er ærgerligt at komme til at betale for meget.

Det er hele tankegangen bag JUF.dk.

På JUF.dk har vi samlet et netværk af Danmarks stærkeste bogholdere – og fælles for dem alle er, at de har mulighed for at give dig som tilbudshenter en fast pris på din bogføringsopgave.

Hvor meget bogføring koster afhænger af, hvor mange bilag (fakturaer og regninger) du har. Des flere bilag, des mere tid skal en bogholder bruge på at klare bogføringen i din virksomhed, og des mere ender det derfor også med at koste.

Med under 100 bilag om måneden burde det dog være muligt at finde bogføring til blot et par tusinde kroner per kvartal.

At betale for meget for ens bogføring er ikke vejen til en sund og givtig virksomhed – derfor bør du bruge JUF.dk til at indhente op til 3 tilbud på din bogføring og derved sikre, du finder den billigste pris.

Du får 3 forskellige priser – og kan vælge den, der passer bedst til din virksomhed.

Indhent dine 3 gratis og uforpligtende tilbud herunder:


[jufform type=”bogforing” link=”Få 3 tilbud på bogføring”][/jufform]

kvitteringer på stribe

Brug ikke din tid på bogføring

JUF.dk ApS har valgt at få klaret sin bogføring ude i byen (og vi brugte vores eget system til at indhente 3 tilbud for så at vælge det bedste af de 3).

Vi har valgt at prioritere vores tid på at udvikle virksomheden – og nogle midler til at få klaret bogføringen ude i byen.

Det har vi gjort af følgende årsager:

  • JUF.dk som virksomhed lever af at formidle kontakten mellem virksomheder og private, der har brug for hjælp fra bogholdere, revisorer og advokater. Når vi laver alt andet end at formidle denne kontakt og udvikle vores kerneforretning, udvikler vi ikke virksomheden fremad – tværtimod.
  • Det koster os få tusinde kroner i kvartalet at få klaret vores bogføring i byen (god, lav pris, men vi sendte også vores opgave i udbud). Vi slipper for at bekymre os om betaling af moms og så videre.
  • Vi skal selvfølgeligt smage vores egen medicin.

Når du i din virksomhed bruger tid på andet end at udvikle din forretning, er det spildtid. Er du tømrer, tjener du kun penge, når du er ude og slå søm i. Er du advokat, tjener du kun penge, når du udfører opgaver for klienterne. Og som formidler som JUF.dk tjener du kan penge, når du aktivt formidler kontakt mellem de med et behov og de, der kan løse behovet.

Al anden tid bør skæres væk af hensyn til hovedforretningen.

Indhent dine 3 gode priser på bogføring med JUF.dk i dag og brug din tid fornuftigt frem for at slide i det med bilag og momsbetaling. Det gør alle de virksomheder, der tjener pengene i det ganske, danske land.

Links til vores andre sider om bogføring og bogholderi: Billig bogholder, pris, København, Frederiksberg, Odense, Aarhus, Aalborg, Horsens, Roskilde, Randers, Svendborg, Odense, Aarhus, Herning, KBH, til Billy’s Billing, enkeltmandsvirksomhed, freelance, find, pris.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar