Bogholder i Frederiksberg

Bogføringen er en af de ting, der virkeligt kan tage livet ud af en ellers fornuftig forretning. Det har vi oplevet på første hånd.

JUF.dk ApS hører hjemme på Frederiksberg, få hundrede meter fra rådhuset og lige over for en af havens indgange. De første mange måneder klarede vi selv den løbende bogføring i virksomheden. Alle fakturaer og regninger blev indsat i et regnskabsprogram og vi stod selv for at klare den løbende afstemning, betale moms og lønninger og så videre.

Alt sammen tog rigtigt lang tid fra det, JUF.dk rent faktisk tjener sine penge på. Det, vi tjener penge på, er at formidle kontakten mellem private og virksomheder på den ene side og dygtige bogholdere og revisorer på den anden side.

Når vi laver alt andet – fx bogføring – tjener vi ikke penge.

Derfor fandt vi en dygtig bogholder på Frederiksberg, der kunne hjælpe os med at klare det i stedet for. Vores bogholder på Frederiksberg står nu for den løbende bogføring, afstemning af kvartalsvis moms og så videre.

Du har mulighed for at gøre det samme – og vi er klar til at hjælpe dig.

Når du udfylder formularen herunder sørger vi for at indhente op til 3 tilbud for dig fra bogholdere i og omkring Frederiksberg. Herefter er det bare op til dig at vælge imellem dem og se, hvilket tilbud, der passer dig bedst.

Udfyld den gratis og uforpligtende formular herunder:

[jufform type=”bogforing” link=”Få tilbud fra bogholdere i Frederiksberg”][/jufform]

Lav pris på bogføring

Prisen på bogføring afhænger af, hvor mange bilag I i virksomheden har. De fleste virksomheder kan få bogføring for blot et par tusinde kroner i kvartalet – og det er værd at investere i kontra den tid, man sparer i virksomheden og i stedet for har mulighed for at bruge på at tjene penge.

Idéen bag at indhente 3 tilbud fra bogholdere i Frederiksberg minder lidt om Danske Banks gamle slogan:

Gør det, du er bedst til. Det gør vi.

Brug tiden i din virksomhed på det, du er bedst til – det gør alle de, der tjener rigtigt mange penge.

Links til vores andre sider om bogføring og bogholderi: Billig bogholder, pris, København, Frederiksberg, Odense, Aarhus, Aalborg, Horsens, Roskilde, Randers, Svendborg, Odense, Aarhus, Herning, KBH, til Billy’s Billing, enkeltmandsvirksomhed, freelance, find, pris.

Bag denne artikel..

image description

Comments are closed.