Bogføring i København

Har du en virksomhed i eller omkring København, du søger bogføring til?

Så kan vi hjælpe dig med at finde både den billigste og bedste bogføring.

JUF.dk er en udbudstjeneste, hvor du som virksomhed kan få sendt din bogføringsopgave i udbud blandt københavnske bogholdere og revisorer. Du sender din opgave ind til os, og så kvitterer vi ved at give dig 3 gratis og uforpligtende tilbud fra dygtige og billige bogholdere i København, der har mulighed for at tage din opgave.

Vi hjælper mere end 300 private og virksomheder videre med deres opgave hver eneste måned – og vi kan også hjælpe dig.

Udfyld blot formularen herunder – og så hjælper vi dig videre med at finde bogføring i København allerede i dag:

[jufform type=”bogforing” link=”Find bogføring i København”][/jufform]

Frigør tid til det vigtige i virksomheden

De fleste virksomheder starter med selv at klare deres bogføring – men det er et spørgsmål om (meget kort) tid før end dette ikke længere kan betale sig. Tiden bør bruges på det i virksomheden, man rent faktisk tjener penge på – og det er sjældent at sidde og klare bilag.

En mindre eller mellemstor virksomhed kan få bogføring i København for blot et par tusinde kroner per kvartal (hvis ikke mindre med få bilag). At få bogført et bilag koster mellem 5 kroner og 20 kroner for de fleste virksomheder. Timeprisen for bogføring ligger på omkring 400 kroner.

JUF.dk ApS får selv klaret sin bogføring ”ude i byen” i København – et valg, der har været med til at sætte mere tid af til at bygge den perfekte udbudsportal for vores kunder.

3 tilbud – vælg det billigste

Når du får hjælp af os til at finde bogføring i København sker det på fælgende måde:

For det første sender du din opgave ind til os. Det sker med formularen herover.

Vi tager din opgave, bekræfter dine oplysninger og dit behov og sender herefter opgaven ud i vores netværk af specialiserede bogholdere. De kontakter dig med priser på bogføring i København.

Herefter vælger du blot det bedste eller det billigste tilbud – og så er du i gang og har fundet en dygtig samarbejdspartner til din løbende bogføring.

Vi hjælper mere end 300 private og virksomheder hver eneste måned – og vi glæder os til også at hjælpe dig videre!

Links til vores andre sider om bogføring og bogholderi: Billig bogholder, pris, København, Frederiksberg, Odense, Aarhus, Aalborg, Horsens, Roskilde, Randers, Svendborg, Odense, Aarhus, Herning, KBH, til Billy’s Billing, enkeltmandsvirksomhed, freelance, find, pris.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (1)
 1. John Bruhn

  Hej,

  Jeg har prøvet at rekvirere et tilbud på nedenstående, men det ser ikke ud som Jeres formularer fungerer korrekt på hjemmesiden.

  —————————————————————————————-

  Jeg er selvstændig erhvervsdrivende med en enkeltmandsvirksomhed og betaler således b-skat. Jeg har for nogle år siden opbygget en restskat, som på nuværende tidspunkt ligger i inddrivelsen hos SKAT. SKAT har dog ikke foretaget sig noget for at inddrive gælden.

  Jeg har fået mulighed for at skaffe finansiering, så jeg kan få afviklet gælden. Imidlertid har SKAT og jeg ikke samme opfattelse af gældens størrelse.
  Jeg har flere gange været i kontakt med skat, men kan ikke trænge igennem. Dialogen ender som regel med ordlyden ’…bare se at få betalt din gæld, så finder vi ud af det bagefter’.

  Selvom jeg er sikker på SKAT vil kunne modtage et hvilket som helst beløb jeg måtte indbetale, har jeg har desværre ikke den store tiltro til, at man efterfølgende pr. automatik ville refundere mig, hvad der evt. skulle være for meget indbetalt.

  Ifølge SKAT er min gæld på ca. kr. 244.000 opgjort pr. 21/08-17, mens min egen opgørelse ligger i størrelsesordenen 151.000.

  Jeg har brug for en rådgiver, som kan tage dialogen med SKAT og identificere/dokumentere eventuelle differencer, så jeg kan få afregnet det korrekte beløb – hverken mere eller mindre.

  Er det noget I kan hjælpe mig med?