Billig bogholder

Det er dumt at betale for meget for bogføring – især, når det er muligt at få sendt ens opgave i udbud og derved finde en billig bogholder til jobbet.

Lige netop det at finde en billig bogholder er hvad, du kan bruge JUF.dk til.

JUF.dk er en udbudstjeneste, hvor vi tager din opgave og sender denne ud i vores netværk af dygtige bogholdere over hele landet. Når du sender din opgave ind til os, sørger vi for, at du får op til 3 tilbud tilbage igen.

Når du har disse tilbud i din hånd har du mulighed for at se, hvem der er billigst og bedst – og træffe et informeret valg om hvem, der skal være din bogholder i fremtiden.

Og det hele tager typisk ikke mere end en dag eller to.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde en billig bogholder – udfyld blot vores gratis og uforpligtende formular herunder og så hjælper vi dig videre med gode tilbud med det samme:


[jufform type=”bogforing” link=”Find billig bogholder nu”][/jufform]

Hvad er prisen på en billig bogholder?

Priserne varierer alt efter hvor i landet, du bor.

København ligger generelt lidt dyrere end resten af landet – til gengæld er konkurrencen blandt bogholderne også større, og det er derfor muligt at lave ekstraordinært gode aftaler.

Hvis du har en mindre eller mellemstor virksomhed med et almindeligt antal bilag på måned (under et par hundrede stykker), kan du regne med at din billige bogholder vil fakturere dig et par tusinde kroner i kvartalet.

De fleste bogholdere har en timeløn på omkring 3-400 kroner – og des flere bilag, der skal bogføres, des højere ender den endelige pris også.

Du skal regne med at hvert bilag kommer til at koste mellem 10 kroner og 30 kroner at få bogført. Prisen svinger alt efter hvor mange, der er.

Du kan gøre det nemt for din bogholder at bogføre dine bilag ved at sende disse i nummereret orden – des længere tid bogholderen skal bruge på at skabe sig et overblik over dine bilag, des højere ender din regning også med at bruge.

Bogholdere er ikke revisorer

En billig bogholder er ikke det samme som en revisor.

En revisor har til formål at revidere årsregnskaber, stifte selskaber og stå for større og strategiske beslutninger i ens virksomhed omkring fx drift og skat.

Bogholderen har til formål at sørge for den løbende drift; at bogføre bilag, at sørge for udbetaling af løn og så videre. Der er stor forskel på de to forskellige ydelser.

Du har brug for en bogholder i løbet af året til at sørge for den løbende drift – mens din revisor kun skal bruges i slutningen af regnskabsåret og ved større beslutninger.

Du kan læse mere i teksten omkring, hvorvidt du skal vælge en revisor eller en bogholder her.

JUF.dk ApS får klaret sin bogføring af en billig bogholder i København – og vi anbefaler dig at gøre det samme for at få tid til det, der i virkeligheden vækster din virksomhed:

Spar tid og vækst din virksomhed med en billig bogholder

Vi bruger i JUF.dk ApS en bogholder for at dedikere tiden til det, vi rent faktisk tjener penge på – at lave en fantastisk udbudstjeneste for revisorer, bogholdere og advokater.

Des mere tid, vi kan bruge på vores kerneydelse, des bedre og mere rentabel en forretning har vi.

De fleste virksomhedsejere starter med selv at lave deres bogføring. Nogle gør det med programmer som Billy’s Billing, Dinero og E-conomic, mens andre vælger blot at klare det i et Excel-ark. Det er også en udmærket mulighed, når man først er ved at komme i gang med ens virksomhed og stadig med fordel kan have fingrene ned i alt.

Men den tid løber hurtigt fra en – og så er man nødt til i stedet for at få professionel hjælp.

Vi hjælper dig med at finde en billig bogholder i det øjeblik, din virksomhed er tilpas stor til, at du kan dedikere din tid til kerneydelsen. Når din virksomhed når det punkt, hvor det for alvor begynder at blive spændende og rentabelt – og hvor det ikke giver mening ikke at finde en billig bogholder til at tage sig af de løbende bilag med videre.

Sådan gør vi med din sag

Når du udfylder formularen længere oppe i indlægget modtager vi din sag.

Her får du en mail og en SMS om, at vi er på sagen.

Hvis vi har spørgsmål sørger vi for at ringe og få dem svaret på, forinden vi sender din opgave videre.

Du får herefter tilbud fra 3 billige bogholdere i din egn af landet. Bogholderne giver dig en fast pris på din opgave – og så får du et overblik over dine muligheder.

Du kan nå vælge en af de 3 bogholdere – enten den billigste eller den bedste, hvis ikke de to er sammenfaldende.

Vi glæder os i JUF.dk til at hjælpe dig videre med din sag – vi finder i fællesskab en billig bogholder!

Links til nogle af vores andre sider om bogføring og bogholderi: Billig bogholder, pris, København, Frederiksberg, Odense, Aarhus, Aalborg, Horsens, Roskilde, Randers, Svendborg, Odense, Aarhus, Herning, KBH, til Billy’s Billing, enkeltmandsvirksomhed, freelance, find, pris, Varde, Nørresundby, Haderslev, Hjørring, Esbjerg, Kolding, Hillerød, Vejle.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar