Køberrådgivning landejendom – vær opmærksom på dette

I de seneste år er det blevet mere og mere populært for byboere, at rive teltpælene op og flytte ud på landet. Ud til den friske luft og de store arealer med langt til naboen uden konstant larm fra det pulserende byliv.

Det er dog altid tilrådeligt at få køberrådgivning ved køb af landejendom, da lovgivning på området kan være en kende forvirrende og have store konsekvenser for familien, der ønsker at rykke ud på landet.

På landet finder man boliger og ejendomme af forskellige størrelse og med varierende mængde natur til. Der er dog forskel på købet af landejendom i forhold til købet af normal en bolig, som man finder i byerne.

Vi anbefaler køberrådgivning ved køb af landejendom. Vær på den sikre side og tag en dygtig køberrådgiver med på sidelinjen. En køberrådgiver, der kun har dine interesser for øje, i forbindelse med købet af landejendom. Udfyld blot formularen, som du finder under denne sektion. Indtast dine kontaktoplysninger og forfat en kort beskrivelse af opgaven, du ønsker løst. Når vi modtager din henvendelse, bliver den sendt i udbud hos vores store netværk af dygtige køberrådgivere. Det tager typisk ikke mere end 2 minutter at udfylde skemaet, og du modtager kort tid er 3 tilbud med ”køberrådgivning landejendom”. Disse kan du frit vælge imellem. Det er selvfølgelig fuldstændigt uforpligtende at benytte vores service.

Trustpilot

Tag kontrol over købet

Der er forskel på hvilken type af ejendom man køber, når man søger efter bolig på landet. Mange tror fejlagtigt at en landejendom og en landbrugsejendom er det samme. Det er dog ikke tilfældet. Ejendomsmæglere kan også være lidt kreative i deres salgsannoncer, så det kan være svært at gennemskue forskellen på disse to typer af ejendomme. I sådan et tilfælde vil en køberrådgiver kunne guide dig og gøre det klart, hvad forskellen er.

Hvis vi forsimpler det lidt, er en landejendom typisk en ejendom hvor landbruget er nedlagt. Størrelsen på ejendommens areal vil være under 2 hektar, svarende til 3,6 tønder land eller 20.000 kvadratmeter. Sådan en ejendom vil ikke være omfattet af landbrugsloven, og der vil derfor ikke være landbrugspligt på grunden.

Landbrugspligt betyder, som ordet lidt hentyder til, at man har pligt til at drive landbrug på ejendommen. Landbrugsejendomme vil typisk være omfattet af landbrugsloven og derfor har man, som ejer af sådan en ejendom, pligt til at drive et landbrug på ejendommen. Størrelsen vil ligeledes være over 2 hektar.

Kyndig køberrådgivning ved landejendom kan hjælpe dig med at foretage det rigtige valg. Det er ligeledes surt at forelske sig i drømme ejendommen, hvis man alligevel ikke kan bebo den, uden at skulle drive landbrug. Der er stor forskel på beskatningen af de to typer ejendomme og derudover, er der en lang række ting, man skal være opmærksom på.

Få derfor hjælp fra en dygtig køberrådgiver ved køb af landejendommen.

Trustpilot

Bag denne artikel..

Comments are closed.