Bogholder pris og timepris: Sådan finder du den billigste bogholder

Som du nok allerede er klar over, så har du i Danmark pligt til at holde styr på dine udgifter og indtægter, når du driver en virksomhed eller et selskab, sådan at du ved årets udgang kan få udformet et korrekt og lovpligtigt regnskab.

Hvis man har erfaring med bogholderi og bogføring er det i dag muligt at foretage virksomhedens løbende bogføring selv, ved hjælp af et af de forskellige bogføringsprogrammer der findes, primært online. Det vigtige spørgsmål at stille sig selv i denne sammenhæng er dog om ens tid virkelig er givet godt ved at bruge tid på diverse regnskabsopgaver, frem for noget der virkelig giver værdi i ens virksomhed.

Har men slet ikke erfaring med bogholderi vil det sjældent give mening at bruge tid på at sætte sig ind i ”den verden”, fremfor at hyre en bogholder til at tage sig af alt der har med bogføring og bogholderi at gøre. Prisen for en bogholder er i dag mulig at holde på et rigtig fornuftigt niveau. Man kan både finde en bogholder som man betaler en timepris, eller lave en aftale om en samlet pris, f.eks. per måned, kvartal eller år.

Hvad der giver mening for dig og din virksomhed kommer an på nogle forskellige faktorer, især hvor mange bilag du har, om bogholderen eller bogføringsbureauet også skal stå for eksempelvis lønindberetning- og udbetaling, samt om du ønsker decideret (primært skatte)rådgivning udover bogføringsydelsen. Prisen for en bogholder afhænger selvfølgelig af de samme faktorer og starter ofte fra et par tusinde kroner i kvartalet.

En rigtig god måde at få den bedste pris på en bogholder, eller at finde den bogholder med den bedste timepris, er ved at benytte den gratis og uforpligtende formular herunder. Vi har de sidste mange år samlet en lang række af landets dygtigste og billigste bogholdere, bogføringsbureauer og revisorer i hele landet og når du udfylder formularen modtager du 3 helt gratis og uforpligtende tilbud fra virksomheder som ønsker at hjælpe dig godt videre.

På den måde slipper du for selv at ringe rundt til en masse forskellige bogholdere, for at få den bedste pris, du skal blot udfylde formularen én gang, så klarer vi resten for dig.

[jufform type=”bogforing” link=”Få 3 tilbud på bogføring”][/jufform]

Når du har udfyldt formularen – som oftest tager 1-3 minutter – ringer vi dig op og får bekræftet din opgave og evt. specificeret yderligere, hvis der er behov for dette, så vi kan finde det helt rigtige match til dig. Herefter vil du inden for kort tid modtage op til 3 tilbud på en bogholder med den bedste pris, til lige præcis din opgave.

Links til vores andre sider om bogføring og bogholderi: Billig bogholder, pris, København, Frederiksberg, Odense, Aarhus, Aalborg, Horsens, Roskilde, Randers, Svendborg, Odense, Aarhus, Herning, KBH, til Billy’s Billing, enkeltmandsvirksomhed, freelance, find, pris.

Bag denne artikel..

Comments are closed.