Bogholder eller revisor til Billy’s Billing

Regnskabsprogrammet Billy’s Billing er startet af de danske iværksættere Toke Kruse og Sebastian Seilund.

Per skrivende stund har programmet mere end 4.000 brugere i Danmark. Mere end 4.000 virksomheder fakturerer og bogfører i Billy’s Billing, der er skabt til at gøre det nemt for en ikke-regnskabskyndig at holde regnskabet.

Det ændrer dog ikke på det, der også gælder alle andre virksomheder og regnskabsprogrammer:

På et tidspunkt kan det ikke længere betale sig for virksomheden selv at bogføre, og så skal en professionel bogholder tage over. For større virksomheder skal der også en revisor ind over regnskabet og godkende dette forinden aflevering til Erhvervsstyrelsen.

Bruger du Billy’s Billing i din virksomhed – og skal du bruge enten en bogholder fremover eller en revisor?

Med JUF.dk kan du indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud fra Billy’s Billing-kyndige bogholdere, der kan hjælpe dig med din virksomheds økonomi. 

Når du udfylder vores formular herunder modtager du inden for en hverdag dine 3 skarpe priser fra bogholdere eller revisorer, der kan hjælpe dig videre:

[jufform type=”revisor” link=”Indhent mine 3 gratis tilbud”][/jufform]

billys billing

Stor konkurrence på det danske marked

Billy’s Billing er langt fra ene regnskabsprogram på det danske marked.

E-conomic har i lang tid været markedsledende og var det første cloud-baserede regnskabsprogram. Derudover findes også nystartede Dinero, lidt ældre Visma og alternativer som Summasummarum og Simpelt Regnskab.

Især E-conomic og Billy’s Billing har store andele af det danske marked. JUF.dk ApS er en af de mere end 4.000 danske virksomheder, der benytter sig af Billy’s Billing til regnskabet.

En stor del af de danske bogholdere er især kendte i E-conomic som det første program. E-conomic henvender sig derudover fortrinsvis til bogholdere, mens Billy’s Billing er skabt til dem, der gerne ville klare regnskabet selv i første omgang.

På et tidspunkt kan det bare ikke længere svare sig selv at klare regnskabet.

Hvad koster bogføring i Billy’s Billing?

Med en bogholder, der er kyndig i Billy’s Billing, koster bogføring i dette program cirka det samme som i de andre kendte programmer.

Prisen afhænger af:

 • Antallet af månedlige bilag
 • Hvis der er medarbejdere, hvor mange der er
 • Hvor dygtig du er til at sortere og sende dine bilag til bogholderen
 • Hvilken bogholder du vælger

Læs mere om bogføring pris her.

JUF.dk er sat i verden for at hjælpe med at finde den rigtige bogholder til din virksomhed.

Det gør vi ved at skaffe 3 gratis og uforpligtende tilbud fra bogholdere, der er kendte i Billy’s Billing. Når du sender din opgave ind til os og noterer, du gerne vil beholde din bogføring i Billy’s Billing, sørger vi for alene at skaffe dig henvendelser fra bogholdere, der er kyndige i programmet.

Det samme gør sig naturligvis gældende, når du skal bruge en revisor fx til udarbejdelse af årsregnskabet for din virksomhed.

Vi ser i JUF.dk frem til at hjælpe dig med at finde den rigtige bogholder eller revisor til din virksomhed i Billy’s Billing!

Links til vores andre sider om bogføring og bogholderi: Billig bogholder, pris, København, Frederiksberg, Odense, Aarhus, Aalborg, Horsens, Roskilde, Randers, Svendborg, Odense, Aarhus, Herning, KBH, til Billy’s Billing, enkeltmandsvirksomhed, freelance, find, pris.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (2)
 1. Arne Ohlsen

  Søger en revisor til årsregnskab med kendskab til landbrug og boligudlejning

  • image description
   Ageras

   Hej Arne

   Vi har faktisk revisorer i vores netværk, som har særligt kendskab til det at drive landbrug.
   For at få 3 relevante og sammenlignelige tilbud fra dem, skal jeg bede dig om at udfylde dine kontaktoplysninger via det følgende link: https://www.ageras.dk/ eller kontakte os på telefon 77 34 80 81.

   Rigtig god dag.

   Med venlig hilsen
   Malte, Ageras