Køberrådgivning huskøb – Find den bedste bolig køberrådgivning

At foretage et huskøb – eller anden boligkøb – er en kæmpestor beslutning for langt de fleste. Er man førstegangskøber (eller anden- og tredjegangskøber for den sags skyld), så er der stor sandsynlighed for at man bliver en smule overvældet – og måske forvirret – af hele den proces det er at foretage et huskøb. Især hvis man ikke benytter/benyttede sig af køberrådgivning. Der er nemlig ret mange forskellige ting man skal vide og være opmærksom på, samt flere faldgruber, man desværre kan havne i, hvis man er uheldig.

Det er lige præcis derfor at køberrådgivning og huskøb går hånd i hånd, eller burde gå hånd i hånd. Det er dog langt fra altid sagen, desværre. For mange bolig- og huskøbere – især førstegangskøbere – er fokus på at finde det ”bedste” hus man kan, dvs. indenfor den prisramme som banken har sagt god for. Man skal allerede lægge 5% af husets pris i udbetaling, samt betale diverse omkostninger forbundet med huskøbet, f.eks. boligadvokaten, skødeudarbejdelse og tinglysning heraf, stiftelsesomkostninger på bank- og realkreditlånene, kurtage og kursskæring, ejerskifteforsikring, ekstra husleje, flytning og mindre istandsættelser, bare for at nævne nogle få.

Derfor er det jo egentlig forståeligt nok at mange ikke også ønsker at bruge penge på en køberrådgiver til huskøbet, da dette umiddelbart kan virke som blot endnu en udgift oven i de, i forvejen, rigtig mange andre udgifter. Og især når en bolig-køberrådgiver ikke er tvungen, ligesom mange af de andre udgifter nu engang er. Det er dog rigtig ærgerligt at skære køberrådgiveren fra ved et huskøb, da køberrådgiveren faktisk er ens eneste reelle rådgiver under sådanne et boligkøb.

Mange får fejlagtigt den følelse/fornemmelse at man modtager lidt rådgivning fra den ejendomsmægler der har huset til salg. Dette er dog direkte forkert, da det ved lov er bestemt og står klart og tydeligt at ejendomsmægler er sælger – og kun sælgers – rådgiver. Ejendomsmægleren må jf. loven ikke rådgivere køberen af huset, på nogen som helst måde. Det må en køberrådgiver derimod. Nogle kan også få følelsen af at ens bankrådgiver også giver noget god rådgivning, men en bankrådgivers rådgivning ved huskøb kan (stort set) aldrig måle sig med en rigtig køberrådgivers.

Med en bolig køberrådgiver får man altså sin helt egen rådgiver, hvis eneste opgave er at hjælpe en så godt og sikkert igennem sit huskøb, som overhovedet muligt. Med andre ord sørger køberrådgiveren altså for at man efter sit huskøb ikke lige pludselig løber ind i ubehagelige overraskelser, som jo desværre regelmæssigt sker for folk rundt omkring. Helt konkret tager han/hun sige bl.a. af at: markeds- og boligrådgive, tjekke købsaftalen og alle handelens øvrige dokumenter, samt det juridiske arbejde.

Men hvad er en bolig køberrådgiver så egentlig? Ofte er det en eller flere personer som før har arbejdet som enten ejendomsmægler eller boligadvokat og derfor har god erfaring indenfor huskøb og salg. Og han/hun kender altså alle de ting man skal vide, samt de faldgruber der bare unægtelig er ved bolighandel – mange af disse som ville tage enormt lang tid at sætte sig ind i som privatperson, der ikke til dagligt arbejder med køb eller salg af boliger.

Lige som med så mange andre ydelser, kan der være stor forskel på priserne for en køberrådgiver til huskøb, alt afhængig af hvilken virksomhed man går til, samt hvor man er i landet. Og det er lige præcis derfor at vi har udviklet vores service. Vores service går i al sin enkelthed ud på at vi har samlet en lang række af landet bedste og billigste bolig køberrådgivere. De sidder alle klar til at byde på lige præcis din opgave. Det vil sige, at når du har brugt 1-3 minutter på at udfylde formularen nedenfor, så vil du modtage 3 tilbud fra forskellige køberrådgivere, som kan give dig det bedste tilbud, til den bedste pris, på lige præcis din opgave.

Alle køberrådgiverne i vores netværk ved at de skal give et skarpt tilbud hver eneste gang, fordi de altid er oppe imod andre huskøbskøberrådgivere, der gør det samme. Og kun de aller bedste tilbud vinder opgaverne. For dig som bruger er det 100% gratis og helt uforpligtende at bruge vores service. Du er altså ikke tvunget til at vælge et af de tilbud du får og det koster dig heller ikke noget, selvom du ikke vælger et af dem. Udfyld formularen nedenfor, så er du hurtigt i gang med at finde den bedste køberrådgiver til huskøb, til den bedste pris.

[jufform type=”bolig” link=”Få 3 tilbud fra køberrådgivere”][/jufform]

Se også vores andre artikler om køberrådgivning: Pris, huskøb, ejerlejlighed, sommerhus, andelsbolig, køberrådgiver eller advokat, Aalborg, Kolding, Nordjylland, Odense, Aarhus, Roskilde, Esbjerg, Randers, København, Horsens, Næstved.

Bag denne artikel..

Comments are closed.