Hvad koster en advokat til huskøb?

Prisen for at få en boligadvokats rådgivning ifb. med huskøb, ligger ofte på 7000-15000 kr. Der er så stor forskel på den endelige pris, da advokaterne i Danmark har fri prisdannelse, dvs. at de selv bestemmer hvor meget de ønsker at tage for deres ydelse.

Rigtig mange danskere benytter (heldigvis) en advokat til deres huskøb. Det er lidt forskelligt hvad en advokat kan stå for i forbindelse med køb af nyt hus. Primært kan det deles op i disse 3 ydelser:

De fleste af de danskere der vælger at benytte en advokat går med “den store pakke”, altså hvor advokaten står for alt det han/hun kan nærmest. Det giver rigtig god mening da man som huskøber opnår en rar tryghedsfornemmelse, ved at få en professionel til at have styr på alle de tunge – og for de fleste ikke jurist/finans uddannede – forvirrende og ærlig talt ret kedelige dokumenter, skriv og opgaver. Samtidigt står en huskøb advokat med det endelige ansvar og man slipper selv for at foretage sig meget mere end et møde eller to med sin huskøb advokat.

Lige præcis fordi, at det skaber din sikkerhed i handlen og fordi, at advokaten er din, og kun din, (altså købers) mand i et bolig og/eller huskøb, hvor ejendomsmægleren jo kun er sælgers mand, bør du, ligesom de fleste andre gør, vælge en advokat til at bistå dig i forbindelse med huskøbet – og vi vil rigtigt gerne hjælpe dig med at finde denne advokat til huskøb.

Sådan finder du en billig og god huskøb advokat

Det kan være svært at skabe sig overblikket over prisen for advokat til huskøb, men der er heldigvis hjælp at finde.
Udfyldt blot formularen nedenfor, hvilket tager mellem 1 og 3 minutter, hvorefter du modtager op til 3 forskellige tilbud på billig advokat til huskøb – alt du så skal gøre, er blot at vælge det tilbud du synes er bedst. Bemærk at du selvfølgelig ikke er tvunget til at vælge nogle af tilbuddene på advokat til huskøb – de er nemlig helt gratis og uforpligtende for dig. Find en billig advokat til boligkøb med os.
Vi glæder os til at hjælpe dig videre og finde en billig advokat til boligkøb for dig.


[jufform type=”bolig” link=”Find billig boligadvokat nu”][/jufform]

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (5)
 1. Gorm Bang Madsen

  Søger dygtig boligadvokat til repræsentation af køber ifm hus-køb i Humlebæk.
  Mvh Gorm Madsen

 2. Birgitta grouleff

  Hej
  Jeg er ved at købe bolig og har brug for hjælp til følgende: At skrive og tinglyse skøde, at i står for refusionsopgørelse, købsaftale og den almindelige berigtigelse af handlen. Glæder mig til at høre fra jer. Mvh. Birgitta.

  • image description
   Ageras

   Hej Birgitta

   Hvis det stadig er aktuelt, skal jeg bede dig om at kontakte os på http://www.ageras.dk/boligadvokat
   Ud fra din forespørgsel skaffer vi inden for nogle få timer 3 sammenlignelige og uforpligtende tilbud.

   Med venlig hilsen
   Ageras

 3. Lise strauss

  Ønsker boligadvokat til køb af sommerhus i gørlev.
  Bor selv i glostrup.

  • image description
   Ageras

   Hej Lise,

   Vi kan finde et par gode tilbud fra boligadvokater. Hvis du udfylder denne formular: http://www.ageras.dk/advokat skal vi finde det indenfor 24 timer.

   God dag!

   Mvh Ageras-teamet