Køberrådgivning andelsbolig: Sådan får du den bedste pris

At investere i en bolig er for de fleste mennesker en meget stor beslutning, ofte en af de største de kommer til at tage i sit liv. Økonomisk, den største. Det gælder især når der er tale om køb af villa og ejerlejlighed, men faktisk også andelsbolig, der – især i de større byer – de seneste år er steget markant i pris, hvis man kigger på gennemsnittet. Og lige præcis derfor er det vigtigt at man ved køb af andelsbolig også benytter sig af køberrådgivning. Køberrådgivning andelsbolig sikrer nemlig én at man ikke havner i mange af de faldgruber der nu engang findes ved køb af andelsbolig (og andre former for bolig, for den sags skyld).

På det danske boligmarked ”hersker” der lidt en udbredt misforståelse blandt en del boligsøgende/boligkøbere, nemlig at sælgers ejendomsmægler er garant for lidt rådgivning/sparring/vejledning eller lign. Men dette er faktisk fuldstændig forkert. Det er decideret vedtaget ved lov at sælgers ejendomsmægler er sælgers og kun sælgers rådgiver og han/hun må altså ikke rådgive dig som køber, eller potentiel køber af andelsboligen.

Og det er lige præcis derfor at det er så vigtigt at sørge for at få køberrådgivning når man vil købe en andelsbolig. Med en køberrådgiver får du nemlig en rådgiver som er 100% på din side og hvis eneste interesse er at dit køb af andelsbolig kommer til at gå så godt som muligt, både nu, før under og (især også få og mange år) efter købet.

Ved køberrådgivning bruger man ofte en boligadvokat der har specialiseret sig i decideret køberrådgivning, og altså går ind og varetager nogle flere opgaver end den ”almindelige boligadvokat” normalt ville gøre. Bemærk at en køberrådgiver ved andelsbolig ikke nødvendigvis er en boligadvokat, men det er nu heller ikke det vigtige. Det vigtige er at du allierer dig med en køberrådgiver der har ekspertise indenfor andelsboliger.

For at gøre det nemt for dig, som (potentiel) andelsboligkøber at finde den rigtige køberrådgiver, til den bedste pris, har vi udviklet vores service. Den går i sin enkelthed ud på at du bruger 2-3 minutter på at udfylde kontaktformularen nedenfor – gerne en lidt uddybende beskrivelse af hvad du præcis ønsker hjælp til. Herefter ryger din opgave i udbud hos vores store netværk af dygtige køberrådgivere og boligadvokater i hele landet. Vi har brugt mange år på at bygge dette netværk op og vi har kun køberrådgivere og boligadvokater med, som vi kan stå inde for.

De køberrådgivere og boligadvokater der er det bedste match til din opgave vil så lave et tilbud til dig. Du modtager op til 3 tilbud og er sikret super skarpe priser, fordi alle køberrådgivere og boligadvokater i vores netværk ved at de skal give det skarpeste tilbud hver eneste gang, fordi ellers får de simpelthen ikke opgaven.

Det er 100% gratis og uforpligtende for dig at benytte servicen, det er altså helt op til dig om du ønsker at gå videre med et af tilbuddene eller ej. Så om ikke andet kan du lige så godt benytte dig af den for at få en idé om prislejet på din opgave og for at have nogle priser at sammenligne med, hvis du selv vil ud og forhøre dig hos nogle køberrådgivere og boligadvokater. Vi glæder os til at hjælpe dig videre.

[jufform type=”bolig” link=”Få 3 tilbud fra køberrådgivere til andelsbolig”][/jufform]

Se også vores andre artikler om køberrådgivning: Pris, huskøb, ejerlejlighed, sommerhus, andelsbolig, køberrådgiver eller advokat, Aalborg, Kolding, Nordjylland, Odense, Aarhus, Roskilde, Esbjerg, Randers, København, Horsens, Næstved.

Bag denne artikel..

Comments are closed.