Køberrådgivning – Sådan finder du den bedste uvildige køberrådgiver

At købe en bolig er en stor beslutning og for mange er det den største økonomiske beslutning i hele deres liv. Har man før prøvet at købe en bolig (uden køberrådgivning) vil man vide at der er rigtig mange ting og faktorer man skal sætte sig ind og være opmærksom på i den proces det er at købe en bolig. Der er nemlig flere faldgruber, som man kan være uheldig at havne i.

Det er lige præcis derfor at køberrådgivning – og helst uvildig køberrådgivning – har sin ret – og sin vigtighed. Det er ikke alle der ved det, men i en bolighandel er ejendomsmægler kun sælgers mand, med en stor tyk streg under ”kun”. Ejendomsmægleren må simpelthen ikke rådgive køber når det kommer til en bolig som ejendomsmægleren selv har til salg. Har man stået i en boligkøbssituation ved man at det ofte kan føles som om at ejendomsmægleren også er flink til at hjælpe og svare på spørgsmål, men dette er altså – lovgivningsmæssigt – ikke på en måde der kan argumenteres for værende i nærheden af køberrådgivning.

Med en køberrådgiver får man sig helt egen rådgiver, hvis eneste interesse og opgave er at hjælpe én bedst muligt igennem bolighandelen, sådan at man undgår ubehagelige overraskelser. En køberrådgivers opgaver består oftest i at:

  • Rådgive om boligen og markedet.
  • Tjekke købsaftalen.
  • Gennemse alle handelens dokumenter.
  • Sikre dig mod ubehagelige overraskelser.
  • Det juridiske arbejde, som en boligadvokat.

De fleste køberrådgivere er ofte enten ejendomsmæglere eller boligadvokater og man er derfor sikret yderst kompetent og uvildig køberrådgivning fra en eller flere personer der oftest har mange års erfaring fra branchen og kender alle de gængse faldgruber, som det som ”almindelig” person, som ikke arbejder indenfor denne branche, vil tage meget lang tid at sætte sig ind i.

Der kan være stor forskel på priserne for en køberrådgiver hos de forskellige firmaer rundt omkring i landet og det er lige præcis derfor vi har udviklet vores service. Vores service går i al sin enkelthed ud på at vi igennem de sidste mange år, har samlet en lang række af landets bedste, skarpeste og billigste køberrådgivere og boligadvokater, som sidder klar til at byde på lige præcis din opgave.

Det gør de lige så snart du har udfyldt formularen nedenfor. Det er super nemt og tager i gennemsnit 1-3 minutter at udfylde. Når du har udfyldt formularen, modtager du et kort opkald fra os, så vi er sikre på at vigtige detaljer i din opgave er på plads og herefter vil du indenfor kort tid modtage op til 3 forskellige – 100% gratis og helt uforpligtende – tilbud fra de af vores køberrådgivere der kan give dig det bedste tilbud til den bedste pris.

Så kan du i ro og mag overveje de forskellige tilbud og finde ud af om der er et af dem du synes er så godt at du vil gå videre med det. Det er der ofte, rigtig ofte. Vi har brugt flere år på at samle de bedste køberrådgivere og de ved alle at når de giver et tilbud på en opgave, så skal det tilbud være skarpt, fordi de er i konkurrence med alle de andre køberrådgivere der også give tilbud på præcis samme opgave. Det er din garanti for at du får nogle rigtig gode tilbud med rigtig god priser.

Er du typen der godt selv kan lide at ringe – eller køre – rundt til de forskellige køberrådgivere i dit område, så kan du om ikke andet bruge de 3 gratis og uforpligtende tilbud fra os til at have nogle priser at sammenligne – og udfordre – med.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre. Udfyld formularen nedenfor også er du godt på vej til at finde en uvildig køberrådgiver, på få minutter.

[jufform type=”bolig” link=”Få 3 tilbud fra køberrådgivere”][/jufform]

Se også vores andre artikler om køberrådgivning: Pris, huskøb, ejerlejlighed, sommerhus, andelsbolig, køberrådgiver eller advokat, Aalborg, Kolding, Nordjylland, Odense, Aarhus, Roskilde, Esbjerg, Randers, København, Horsens, Næstved.

Bag denne artikel..

Comments are closed.