Køberrådgivning pris: Hvad koster køberrådgivning?

At købe en bolig er ofte en kæmpestor beslutning. For langt de fleste af os vil det være den største økonomiske beslutning i vores liv. Derfor er det det også vigtigt at man gør hvad man kan for at boligkøbet kommer til at foregå så godt og sikkert som det overhovedet er muligt. Og her kommer køberrådgivning ind i billedet – når man skal foretage en så stor beslutning, som har så stor indflydelse på resten af ens (eget og families) liv.

Inden man kommer så langt, vil mange gerne vide hvad prisen for køberrådgivning er, så hvad koster køberrådgivning egentligt? Det er ikke muligt bare lige at slynge en køberrådgivning pris ud – desværre vil nogen måske mene. Det skyldes flere forskellige ting. For det første er der meget forskel på hvor mange af bolighandelens opgaver, som de forskellige køberrådgivere tager sig af. Nogle køberrådgivere er nemlig også boligadvokater og derfor sælger de ofte en samlet pakke, hvor der i prisen for køberrådgivning faktisk også indgår udførsel af flere boligadvokat-opgaver. F.eks. udarbejdelse af skøde, samt tinglysning heraf. Andre gange ”kun” almindelig køberrådgivning, herunder primært:

  • Rådgivning til at finde den rette bolig.
  • Udarbejdelse af købsvurdering.
  • Tjek af boligens stand.
  • Udpegelse af faldgruber.
  • Hjælp til prisforhandling.

Derfor er det svært at svare præcist på spørgsmålet ”hvad koster køberrådgivning?” Prisen for køberrådgivning vil dog ofte ligge på mellem 4.000 og 15.000 kr. Finder man en køberrådgiver der også udfører, de ovenfor omtalte boligadvokatsopgaver, kan prisen selvfølgelig godt blive højere. Men så sparer man jo selvsagt udgiften til advokaten, og derfor kan det sagtens ende ud med at den samlede pris på at få løst køberrådgivning og boligadvokat opgaverne bliver rigtig god.

Ligesom med så mange andre ydelser og services er der også meget forskellige priser, alt afhængig af hvilken køberrådgiver-virksomhed man tager fat i, og sommetider også hvor i landet disse befinder sig. Derfor virker det gamle ”trick” med at forhøre sig om priserne hos mange forskellige virksomheder, for at sammenligne priser og kompetencer, stadig.

Det kan selvfølgelig godt ende med at tage en masse (af ens dyrebare) tid, ligesom det ofte vil være en halv-uoverskuelig opgave, hvis man virkelig vil indhente en ordentlig mængde tilbud. Og det er lige præcis én af grundende til at vi har udarbejdet vores service. Servicen er til for dig og går i alt sin enkelthed ud på at du bruger 1-3 minutter på at udfylde kontaktformularen nedenfor, med information om lige præcis din køberrådgivningsopgave.

Herefter ryger din opgave rundt i vores solide netværk af køberrådgivere og boligadvokater i hele landet, som sidder klar til at byde på lige præcis din opgave, hvis det er en opgave de ved at de er gode til og som de kan udføre til en rigtig skarp pris. Indenfor meget kort tid efter du har udfyldt formularen, modtager du så 3, helt gratis og uforpligtende, tilbud fra køberrådgivere der er et perfekt match til din opgave og kan give en rigtig god pris.

Vi samarbejder kun med virksomheder vi kan stå indenfor. Alle disse virksomheder ved at hver gang de giver et tilbud på en opgave, så er de super hård konkurrence med alle de andre køberrådgivningsvirksomheder vi også samarbejder med. Derfor bliver de nødt til at give en rigtig god pris for at vinde din opgave, for ellers taber de den til en af de andre virksomheder, som giver en bedre pris.

Det er vigtigt for os at understrege at denne service er helt gratis og 100% uforpligtende for dig at bruge. Når du får dine (op til) 3 tilbud, så er det dig helt frit for om du vil gå videre med et af dem – eller ikke. Om ikke andet står du rigtig godt hvis du selv vil ud og hente priser efterfølgende, fordi nu har du noget helt konkret at sammenligne med. Udfyld formularen nu, så er du i gang på kun 1-3 minutter. Vi glæder os til at hjælpe dig videre.

[jufform type=”bolig” link=”Få 3 tilbud fra køberrådgivere”][/jufform]

Se også vores andre artikler om køberrådgivning: Pris, huskøb, ejerlejlighed, sommerhus, andelsbolig, køberrådgiver eller advokat, Aalborg, Kolding, Nordjylland, Odense, Aarhus, Roskilde, Esbjerg, Randers, København, Horsens, Næstved.

Bag denne artikel..

Comments are closed.