Køberrådgivning ejerlejlighed: Sådan får du den bedste pris

At foretage et køb af ejerlighed er – ligesom de fleste andre boligkøb – ofte en af de største investeringer vi kommer til at lave i vores liv. På det økonomiske plan er det højst sandsynligt den aller største beslutning. Derfor er det også rigtig vigtigt at vi klæder os ordentlig på til at foretage et køb af en ejerlejlighed og det er lige præcis her at køberrådgivning kommer ind i billedet. Køberrådgivning til ejerlejlighed fungerer egentlig stort set ligesom køberrådgivning ved andre boligformer.

Når man benytter sig af køberrådgivning til sit ejerlejlighedskøb, så gør man alt hvad man kan for at sikre sig at man ikke ryger i én, eller flere, af de mange faldgruber der findes, når man skal foretage et lejlighedskøb.

Det er langt fra alle der ved det, men i en bolighandel er sælgers ejendomsmægler faktisk kun sælgers rådgiver, ene og alene sælgers. Faktisk er det vedtaget ved lov at ejendomsmægleren der står for salget af ejerlejligheden (eller anden bolig) slet ikke må rådgive potentielle købere af lejligheden. Mange af dem der har prøvet at være i en købssituation, vil kunne nikke genkendende til at det kan virke lidt som om at sælgers ejendomsmægler rådgiver, guider, vejleder eller hjælper én, en smule (somme tider mere).

Men det er altså ikke tilfældet. Slet ikke. Og det er lige præcis derfor at man skal anskaffe sig en køberrådgiver når man skal investere i en ejerlejlighed – og det er lige meget hvorhenne i landet denne ligger, samt hvilket prisleje. Der kan være rigtige store forskelle på det niveau af service/ydelser som de enkelte køberrådgivere leverer, samt hvad priserne er.

Lige præcis derfor har vi brugt mange år på at opbygge vores service, som meget simpelt fungerer via et kæmpe netværk af køberrådgivere og boligadvokater, vi har bygget op. Disse sidder klar til at komme med et rigtig godt tilbud på at være din ejerlejligheds køberrådgiver.

Fordi vi har så mange køberrådgivere og advokater med, så er der ofte rigtig mange penge at spare ved at bruge vores service. De ved nemlig godt alle sammen at de er i kamp med hinanden hver gang de giver et tilbud på en opgave. – Derfor bliver de nødt til at komme med et tilbud der er godt og til en god pris, hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om at vinde din opgave.

For dig er servicen 100 % gratis og uforpligtende. Det eneste du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen nedenfor. Det tager ofte 2-3 minutter også vil du herefter, indenfor kort tid, modtage op til 3 tilbud fra køberrådgivere og/eller boligadvokater som er godt match til lige præcis dit køb af ejerlejlighed. Udfyldt formularen nedenfor i dag, også er du i gang. Vi ser frem til at hjælpe dig videre.

[jufform type=”bolig” link=”Få 3 tilbud fra køberrådgivere til ejerlejlighed”][/jufform]

Se også vores andre artikler om køberrådgivning: Pris, huskøb, ejerlejlighed, sommerhus, andelsbolig, køberrådgiver eller advokat, Aalborg, Kolding, Nordjylland, Odense, Aarhus, Roskilde, Esbjerg, Randers, København, Horsens, Næstved.

Bag denne artikel..

Comments are closed.