Billig boligadvokat: Sådan finder du den billigste boligadvokat

Det er en skam at betale for mange penge for ens boligadvokat – men mange danskere gør ikke deres indledende arbejde godt nok og betaler mange tusinde kroner for meget som følge heraf. Det kan du undgå ved at finde en billig boligadvokat.

billg boligadvokat

JUF.dk kan hjælpe dig med at finde den billigste boligadvokat. Det sker ved hjælp af skemaet herunder. Du udfylder dit navn, telefonnummer, e-mail og gerne en kort beskrivelse af, hvilken opgave, der er tale om – hvis du blot skal købe en bolig og ønsker juridisk bistand hertil er dette nok.

Herefter vil du få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3 billige boligadvokater i dit område. De billige boligadvokater ved, at de er i konkurrence med hinanden, og at de derfor er nødt til at sænke deres priser for at få dig som deres kunde.

Formularen er som nævnt gratis og uforpligtende – får du ikke et rigtigt godt tilbud står det dig helt frit at sige “Nej tak”. Men med den specielle konstruktion, hvor advokaterne byder på hinanden, har vi en god idé om, at du kan finde den billigste boligadvokat og komme videre med dit huskøb uanset.

Udfyld formularen herunder:

[jufform type=”bolig” link=”Find billig boligadvokat nu”][/jufform]

Mange danskere bliver, når de står overfor at købe hus, præsenteret for en af ejendomsmægleren eller sælger kendt boligadvokat. Her vil prisen typisk være mellem 6.000 kroner og 10.000 kroner for almindelig rådgivning og juridisk arbejde i forbindelse med hushandlen såsom udformelsen af en købsaftale og skødeskrivning.

Dette er en pris, du meget nemt kan få sat adskillige tusinde kroner ned ved at benytte formularen på dette indlæg, til at indhente tilbud på en billig advokat til boligkøb.


billg boligadvokat
Du skal regne med, såfremt der er tale om en relativt simpel bolighandel, at få tilbud på cirka halvdelen af prisen fra den billigste boligadvokat, i modsætning til prisen for en dyr boligadvokat. Altså kan du med vores formular finde en billig boligadvokat og have flere penge til overs til at istandsætte og klargøre dit nye hjem.

Du kan eventuelt læse Kasper Kammersgårds erfaring med at bruge formularen – han endte med at finde den billigste boligadvokat, der løste hans opgave i forbindelse med huskøbet for 3.495 kroner. Det kan du læse mere om her.

Har du spørgsmål til hvilken pris, du kan forvente med en billig boligadvokat, eller egne erfaringer med at finde en dygtig og billig advokat til at hjælpe dig med at købe et hus, må du hjertens gerne skrive en kommentar i kommentarfeltet herunder.

Læs evt. mere om berigtigelser af bolighandler her – og alternativet til en komplet berigtigelse i form af skødeskrivning her.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (6)
 1. Sten Bertelsen

  Vi er ved at købe en sommerhusgrund ved Rågeleje i Nordsjælland. På grunden er der et ældre hus, som måske skal rives. Prisen for grunden er 420.000, hvorfor jeg har behov for en billig boligadvokat.

 2. Signe

  Juridisk rådgivning ifbm. boligkøb. Godkendelse af købsaftalens juridiske indhold, udfærdigelse og tinglysning af skøde og sørge for, at handlen falder på plads samt at udarbejde refusionsopgørelse.

 3. Dan Nielsen

  Jeg har fundet en køber til mit hus. Skal bare have en boligadvokat til at sikre alt papirarbejdet samt sikre at jeg er dækket bedst muligt ind for at køber ikke kan gøre krav på noget efterfølgende. HASTER

 4. Hizreta Isanovic

  Jeg har brug for en boligadvokat ifm. køb af et lille rækkehus i Høje Taastrup.

  Kontakt mig venligst snart

  Vh
  Hizreta Isanovic

 5. Martin monsrud

  Vi søger en dygtig og billig boligadvokat.
  vi skal købe en villa og ønsker juridisk bistand hertil, til købet. Område 8471Sabro

 6. Victoria Ravnsbeck

  Vi er et par der ønsker juridisk rådgivning i forbindelse med et boligkøb i Helsingør herunder, godkendelse af købsaftalens juridiske indhold, udfærdigelse og tinglysning af skøde samt sikre, at handlen går igennem og refusionsopgørelse udarbejdes.