Billig boligadvokat

Det er en skam at betale for mange penge for ens boligadvokat – men mange danskere gør ikke deres indledende arbejde godt nok og betaler mange tusinde kroner for meget som følge heraf. Det kan du undgå ved at finde en billig boligadvokat.

JUF.dk kan hjælpe dig med at finde den billigste boligadvokat. Det sker ved hjælp af skemaet herunder. Du udfylder dit navn, telefonnummer, e-mail og gerne en kort beskrivelse af, hvilken opgave, der er tale om – hvis du blot skal købe en bolig og ønsker juridisk bistand hertil er dette nok.

Herefter vil du få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra boligadvokater i dit område. Boligadvokaterne ved, at de er i konkurrence med hinanden, og at de derfor er nødt til at sænke deres priser for at få dig som deres kunde.

Formularen er som nævnt gratis og uforpligtende – får du ikke et rigtigt godt tilbud står det dig helt frit at sige “Nej tak”. Men med den specielle konstruktion, hvor advokaterne byder på hinanden, har vi en god idé om, at du kan finde den billigste boligadvokat og komme videre med dit huskøb uanset.

Udfyld formularen herunder:
sep

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste advokat

arrow
Trustpilot

Mange danskere bliver, når de står overfor at købe hus, præsenteret for en af ejendomsmægleren eller sælger kendt boligadvokat. Her vil prisen typisk være mellem 6.000 kroner og 10.000 kroner for almindelig rådgivning og juridisk arbejde i forbindelse med hushandlen såsom udformelsen af en købsaftale og skødeskrivning.

Dette er en pris, du meget nemt kan få sat adskillige tusinde kroner ned ved at bruge formularen på dette indlæg.

Du skal regne med, såfremt der er tale om en relativt simpel bolighandel, at få tilbud på cirka halvdelen af prisen for en dyr boligadvokat. Altså kan du med vores formular finde en billig boligadvokat og have flere penge til overs til at istandsætte og klargøre dit nye hjem.

Du kan eventuelt læse Kasper Kammersgårds erfaring med at bruge formularen – han endte med at finde en boligadvokat, der løste hans opgave i forbindelse med huskøbet for 3.495 kroner. Det kan du læse mere om her.

Har du spørgsmål til hvilken pris, du kan forvente med en billig boligadvokat, eller egne erfaringer med at finde en dygtig og billig advokat til at hjælpe dig med at købe et hus, må du hjertens gerne skrive en kommentar i kommentarfeltet herunder.

Læs mere om berigtigelser af bolighandler her – og alternativet til en komplet berigtigelse i form af alene skødeskrivning her.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar