Revisor priser

2 revisorer kan løse den samme opgave – men til to meget forskellige priser. JUF.dk har til formål at skabe gennemsigtighed og klarhed i dette marked og derved sikre dig tilbud fra de billigste revisorer.

Vi hjælper dig med at få 3 revisor priser – 3 gode tilbud fra danske revisorer i dit nærområde. Det kan være enten registrerede revisorer eller statsautoriserede revisorer. Hvis ikke du ved, hvad du har brug for, finder vi ud af det pr. telefon forinden vi sender din opgave ud til vores store netværk af dygtige samarbejdspartnere.

Du får dine 3 revisor priser ved at gøre følgende:

1)      Udfyld formularen her længere nede.

2)      Modtag dine 3 tilbud og vurder dem – de kommer efter en dag eller to

3)      Vælg den bedste eller billigste af de revisorer, der har henvendt sig til dig med en pris

Revision har typisk været et område forbundet med ugennemsigtighed – det har været svært at se, om man nu også fik en god pris på det, man stod og skulle have lavet. Det er JUF.dk med til at ændre.

Udfyld blot formularen herunder – så hjælper vi dig med at finde en billig revisor ved at indhente 3 priser. Det er ganske gratis og uforpligtende:


[jufform type=”revisor” link=”Få 3 revisor priser nu”][/jufform]

Kan jeg få faste priser fra revisorer?

Revisorer som fagfolk fakturer typisk per time. De har en timeløn fra lidt under tusinde kroner og op til halvandet til to tusinde kroner i timen for dygtige statsautoriserede revisorer.

Men på mange ”hverdags-opgaver” er det muligt at få en fast pris fra revisorerne på udførelse – og altså derved at finde den billigste revisor.

Det kunne være opgaver som følgende:

Skal du have rådgivning om en speciel problemstilling lige for dig, vil dette i stedet ske efter timeregning.

Du kan med JUF.dk hente tilbud både på de mere almindelige opgaver og dem, der kræver en specialiseret revisor fra dig.

Hvad koster det?

At indhente 3 revisor priser med JUF.dk koster ikke noget.

Det er også ganske uforpligtende.

Vi tjener penge fra de revisorer, vi har tilknyttet – men det har ikke noget at gøre med den betaling, du skal give til dem. Vores eneste interesse er at hjælpe dig med at finde den helt rigtige og billige revisor, så du kan få din problemstilling løst.

Det vinder vi alle sammen på. Både JUF.dk, der formidler kontakten, revisoren der får noget at lave og dig, der får løst dit problem med det samme.

Prisen varierer rundt omkring i landet

De fleste foretrækker at indlede et samarbejde med en revisor, der geografisk er placeret tæt på.

Ikke fordi, at man nødvendigvis har brug for at mødes med ens revisor i tide og utide – det vil tværtimod ofte være unødvendigt og blot trække prisen i vejret. Men det er rart at have muligheden for det.

Generelt er priserne på revision i København højere end det er i resten af landet. Det hænger sammen med, at levepriserne ligeledes er højere i København. Alt er dyrere i København. Også revision.

Til gengæld skal det dog siges, at konkurrencen blandt revisorer i København også er dét højere end så mange andre steder i landet og at det derfor godt kan lade sig gøre stadig at finde billig revision – især, når du benytter dig af en tjeneste som JUF.dk til at sende din opgave i udbud og derved indhente 3 revisor priser.

Så er du sikker på ikke at betale for meget for din opgave.

Vi hjælper hver måned 300 personer

JUF.dk hjælper hver måned mere end 300 private og virksomheder med at finde enten en advokat eller en revisor – og vi glæder os til også at hjælpe dig videre!

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar