Revisors timeløn: Hvad koster en revisor i timen?

Revisorer i Danmark har fris prisdannelse – det betyder, at de selv må bestemme, hvor meget de kræver for deres ydelse.

Men det er alligevel muligt at komme med et bud på, hvor meget henholdsvis en registreret revisor og en statsautoriseret revisor koster i timen.

De følgende timepriser er dannet ud fra estimater på de dygtige (og ofte billige) revisorer, vi har tilknyttet JUF.dk.

En registreret revisor koster i omegnen af 600 kroner til 900 kroner i timen. Du vil oftest kunne få et fast tilbud på den opgave, du skal have udført – fx revidering af et årsregnskab uden revisorpåtegning, hjælp til din selvangivelse, stiftelse af et selskab, selskabslukning, eller noget helt fjerde.

En statsautoriseret revisor koster i omegnen af 1.200 kroner til 1.800 kroner i timen. Des større et firma, revisoren repræsenterer, des højere en timeløn vil der også være tale om.

Du kan herunder få et par gode tilbud til, hvordan du undgår at komme til at betale mere end højest nødvendig for revisorhjælp til din opgave.

Indhent 3 tilbud

Det første tip går ud på at sende din opgave i udbud. Det er det, du kan bruge JUF.dk til.

At sende din opgave i udbud betyder, at du indhenter flere tilbud på at få den løst. Du kontakter mere end blot en revisor for at få en fast pris.

Det ville normalt tage en del tid – både at finde frem til de mulige revisorer, at kontakte dem, forklare dit behov og derefter indhente en pris.

Det er gjort nemt med JUF.dk.

Du finder en formular herunder. Når du udfylder denne tager vi din opgave og sørger for at indhente priserne for dig. Du skal altså kun tage kontakt én gang, forklare dit behov én gang – og så sørger vi for at sende det rundt i vores netværk af billige og dygtige revisorer, der giver dig en fast pris.

Det er den hurtigste og nemmeste måde at hente op til 3 tilbud på – og at hente op til 3 tilbud er din genvej til ikke at komme til at betale for meget for din revisor. Alle vore revisorer er dygtige og kompetente.

Udfyld blot den gratis og uforpligtende formular herunder – og så er vi i gang:


1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste revisor

arrow

Definer din opgave præcist

Des mere præcist, du har mulighed for at definere din opgave, des mindre er risikoen også for, at det kommer til at koste mere end først antaget.

Når vi i JUF.dk hjælper dig med at finde en billig revisor, sikrer vi også, at din opgave er skarpt formuleret, så revisorerne kan se, hvad det hele handler om.

Vores mission er at hjælpe dig med at finde en kompetent og billig revisor – at timelønnen er i orden. Og en forudsætning for at dette kan lade sig gøre er, at din opgave står skarpt og velformuleret. Den del tager vi os også gerne af!

Hav orden i dine sager

Hvis du sender dine bilag for en måned til en bogholder gør du dennes job meget nemmere, hvis dine bilag er sorterede, der er en klar angivelse af formål med købene og så videre.

Det gør sig også gældende, når du er ude for at finde en billig revisor til din forretning.

Ved at have styr på dit regnskab, at vide hvad pengene er blevet brugt på, hvordan årsregnskabet ser ud og så videre gør du arbejdet nemmere for den revisor, der skal overtage opgaven.

Det betyder helt konkret, at revisoren skal bruge færre timer på at gennemgå dit regnskab – og at du i sidste ende derved slipper med at betale en lavere pris for opgaven.

Vi glæder os hos JUF.dk til at hjælpe dig med at finde en dygtig og billig revisor til din opgave – udfyld blot den gratis og uforpligtende formular længere oppe i indlægget, og så er vi allerede i gang med at hjælpe dig!

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar