Privatadvokater

Det private mennesker får et par gange i livet brug for en advokats assistance også til forhold, der ikke har med salg og køb af bolig at gøre. Udfærdigelse af et testamente, i tilfælde af en retssag eller hvis man skal op imod kommunen. Vi har skrevet en del guides til valg og brug af advokater til private formål. Dette er med henblik på at give dig en introduktion til, hvad du kan forvente en advokat hjælper dig med, og hvordan advokatprocessen kommer til at forløbe.

Vi har følgende sider om privatrelaterede advokater og advokathjælp:

  • Testamente – Et testamente kan godt udfærdiges uden en advokat, men de få tusinde det koster, kan være en særdeles fornuftig investering.
  • Kriminaladvokat – Står du foran en retssag eller er du kommet i clinch med politiet? En kriminaladvokat kan hjælpe. Du kan forsvare dig selv, men selvforsvarere er kendt som selvmordere i advokatkredse.
  • Erstatningsadvokat Er du kommet til skade, eller er du endt som skadevolder? En erstatningsadvokat kan rådgive dig og føre din sag for domstolene.
  • Socialadvokat – Ender du i en konflik med de sociale myndigheder i Danmark, kan en socialadvokat tale din sag for dig.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar