Hvad koster en advokat ved dødsbo? Få den bedste advokat dødsbobehandling pris

Til behandlingen af et dødsbo vælges ofte en advokat til at stå i spidsen for boet. Både, hvis der er tale om et privat skifte, og hvis der er tale om et bobestyrerskifte. Prisen for denne ydelse varierer alt efter hvilken advokat, du vælger. Advokater i dag ligger under fri prisdannelse og de kan derfor selv vælge prisen.

Du bør derfor sende opgaven i udbud, hvis du er interesseret i at få en advokat til at stå i spidsen for dødsboet.

For private skifter starter prisen ved mindre boer på cirka 20.000 kroner, mens et bobestyrerskifte i gennemsnit koster 25 % af boet. Derfor anbefaler vi også klart hos JUF.dk, at et privat skifte vælges, såfremt det er en mulighed.

advokat dødsbobehandling pris

Et privat skifte forudsætter bl.a. et solvent bo og at der er enighed blandt arvingerne. Et privat skifte er både væsentligt hurtigere og billigere i de fleste tilfælde.

Du kan med JUF.dk finde den billigste pris på at få skiftet et dødsbo med advokathjælp.

Det foregår med skemaet herunder.

Få den bedste dødsbo advokat pris – Få 3 gratis og uforpligtende tilbud

Når du udfylder skemaet, som tager 1-2 minutter, får du 3 gratis og uforpligtende tilbud fra dødsbo advokater, der kan hjælpe dig videre med behandling af dødsboet – og du får også flere priser, således, at du har mulighed for at vælge den billigste af dem.

Udfyld blot den gratis og uforpligtende formular herunder – så er du hurtigt videre med den rette advokat:

[jufform type=”dodsboer” link=”Find advokat til dødsbo nu”][/jufform]

 

Vi ser frem til at hjælpe dig videre med at finde en dødsbo advokat og få en skarp boopgørelse pris. Du kan regne med at høre fra vores advokater til dødsbobehandling indenfor kort tid, efter at du har udfyldt formularen. Husk at alle tilbuddene er helt gratis og helt uforpligtende for dig.

Mange penge at spare

Som du kan læse længere oppe på siden, så koster et bobestyrerskifte i gennemsnit hele 25% af boet. Det kan altså rigtig hurtigt løbe op i rigtig mange penge, for de fleste. Omvendt så koster et privat skifte af mindre boer helt ned til 20.000 kr. Det kan derfor altså godt betale sig at bruge lidt tid på at lave sin research; indhente nogle priser og høre de forskellige advokater hvad de reelt kan tilbyde. Og det er lige præcis her at vores service – som vi har arbejdet på og forfinet igennem rigtig mange år – er super smart.

Sådan fungerer vores unikke dødsbo advokat service

I vores “netværk” har vi nemlig mange dygtige advokater med speciale i dødsbo og dødsbobehandling, som rigtig gerne vil give dig en skarp pris. Når du har udfyldt felterne i formularen, matcher vi din dødsbo opgave med de advokater vi ved at der kunne være det bedste match, til lige præcis din opgave. Disse advokater får så alle lov til at komme med deres bedste tilbud, til den bedste pris. De 3 bedste tilbud sender vi så direkte videre til dig. Dem kan du frit, når det passer dig, kigge igennem og sammenligne – både på pris, og evt. andet, du måtte synes. Du kan også sende spørgsmål til de enkelte advokater, der er kommet med de enkelte dødsbobehandlingstilbud.

Ønsker du det, kan du vælge at gå videre med et af tilbuddene – kun hvis du ønsker det. Det er dig 100% frit for. Ønsker du ikke at gå videre med nogle af tilbuddene er det helt fair, men så ved du i det mindste noget mere om emnet og har fået svar på spørgsmålet; “hvad koster en advokat ved dødsbo“. Vi håber meget at vi må have lov til at hjælpe dig godt og billigst videre.

advokat dødsbobehandling pris

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar