Hvad koster advokat ved dødsbo

Til behandlingen af et dødsbo vælges ofte en advokat til at stå i spidsen for boet. Både, hvis der er tale om et privat skifte, og hvis der er tale om et bobestyrerskifte. Prisen for denne ydelse varierer alt efter hvilken advokat, du vælger. Advokater i dag ligger under fri prisdannelse og de kan derfor selv vælge prisen.

Du bør derfor sende opgaven i udbud, hvis du er interesseret i at få en advokat til at stå i spidsen for dødsboet.

For private skifter starter prisen ved mindre boer på cirka 20.000 kroner, mens et bobestyrerskifte i gennemsnit koster 25 % af boet. Derfor anbefaler vi også klart hos JUF.dk, at et privat skifte vælges, såfremt det er en mulighed.

Et privat skifte forudsætter bl.a. et solvent bo og at der er enighed blandt arvingerne. Et privat skifte er både væsentligt hurtigere og billigere i de fleste tilfælde.

Du kan med JUF.dk finde den billigste pris på at få skiftet et dødsbo med advokathjælp.

Det foregår med skemaet herunder.

Få den bedste pris – Få 3 gratis og uforpligtende tilbud

Når du udfylder skemaet, som tager 1-2 minutter, får du 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater, der kan hjælpe dig videre med behandling af dødsboet – og du får også flere priser, således, at du har mulighed for at vælge den billigste af dem.

Udfyld blot den gratis og uforpligtende formular herunder – så er du hurtigt videre med den rette advokat:sep

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste advokat

arrow

Vi ser frem til at hjælpe dig videre med at finde en dødsbo advokat og få en skarp boopgørelse pris. Du kan regne med at høre fra vores advokater til dødsbo indenfor kort tid, efter at du har udfyldt formularen. Husk at alle tilbuddene er helt gratis og helt uforpligtende for dig.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar