Boligadvokat København

København er Danmarks hovedstad og derved som udgangspunkt et attraktivt sted at købe en bolig. Det er også svært at finde et sted i landet, hvor det koster mere at købe end ellers relativt lille lejlighed i midtbyen – og derfor må man ikke prøve at spare et par tusinde kroner på ikke at kontakte en boligadvokat.


[jufform type=”bolig” link=”Få 3 tilbud fra boligadvokater nu”]

Gør som mange andre hver eneste dag:

JUF gør det nemt for dig at finde en dygtig og billig boligadvokat i København. Udfyld formularen herunder og få 3 gratis og uforpligtende tilbud. [/jufform]

Når du skal finde en boligadvokat i København har du som udgangspunkt to muligheder. De to muligheder er som følger:

  1. Øverst oppe i dette indlæg finder du linket til en tjeneste, hvor du kan indtaste oplysninger om din kommende bolighandel i et spørgeskema, der herefter sendes ud til forskellige boligadvokater i København. Disse boligadvokater er alle i konkurrence med hinanden om at sende dig det billigste tilbud, og du kan derfor finde en ganske billig københavnsk boligadvokat ad denne vej.
  2. Brug den traditionelle løsning; gå ned i byen indtil du finder et større advokatkontor, tjek avisen eller ejendomsannoncer, hvor boligadvokater typisk annoncerer. På denne måde finder du også hurtigt, men næppe billigt, en boligadvokat i København, der kan hjælpe dig videre med huskøbet.

Vi anbefaler på JUF.dk at benytte dig af muligheden øverst, da du her har mulighed for uforpligtende at få flere tilbud, hvorefter du kan vælge det billigste – eller det, der af anden grund er det mest tiltrækkende. Om du kun vil have hjælp til skødeskrivningen, eller hele processen gør ingen forskel.

Herunder et kort med et udsnit af boligadvokater i København samt deres kontaktoplysninger:


Vis Boligadvokater i København på et større kort

Vilsøe Boligadvokater
Kgs. Nytorv 15, 1. sal
70 27 17 07
Mail: vilsoe@vilsoe.dk
Læs mere om Vilsøe Boligadvokater 

Ret&Råd København K
Nørre Voldgade 16, 4.
70701609
Mail: jens-hessel@ret-raad.dk

Advokatfirma Elna Barsøe
Weidekampsgade 9, 6.th.
40 45 15 51
Mail: advokat@barsoe.dk

Advokatfirmaet JAAS
Gammel Kongevej 1, 2. sal
30 86 30 23
Mail: ja@advokatjaas.dk

Kender du en boligadvokat i København, jeg ikke har med på min liste? Send mig endeligt en kommentar herunder eller en mail på halfdan@juf.dk, og så sætter jeg firmaet på listen.

Du kan også med fordel bruge JUF.dk, har du brug for en boligadvokat i Aarhus.

 

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar