Vilsøe Boligadvokater

Danmarks største specialiserede kæde med boligadvokater hedder Vilsøe Boligadvokater. Siden 1999 har de hjulpet mange tusinde danskere videre med deres bolighandel. Vi har her på siden ikke erfaring med Vilsøe Boligadvokater og har derfor ingen holdning til dem heller.


[jufform type=”bolig” link=”Få 3 tilbud fra boligadvokater”]

Gør som mange andre hver eneste dag:

JUF gør det nemt for dig at finde en dygtig og billig boligadvokat. Udfyld formularen herunder og få 3 gratis og uforpligtende tilbud. [/jufform]

Vilsøe Boligadvokater har kontorer flere steder rundt omkring i Danmark, hvilket gør det lettere for de klienter, der ønsker en videregående kontakt med den advokat, der skal hjælpe dem videre med deres boligkøb. Både i København, Hillerød, Aarhus, Roskilde, Horsens og endda Sverige er det muligt at få en fysisk aftale. Det er mere end hvad de fleste andre danske boligadvokater har mulighed for at tilbyde deres potentielle klienter.

Hvad der især har givet Vilsøe Boligadvokater deres skikkelse som de mest kendte advokater til køb af bolig i Danmark er, at de ikke laver andre former for juridisk arbejde end at hjælpe med boligkøb. Du kan her ikke få lavet et testamente, en ægtepagt eller få hjælp til stiftelsen af et anpartsselskab, men du kan kun få hjælp til at kigge boligkøbspapirer igennem såsom købsaftalen, at få generel rådgivning, hjælp til tinglysning af skødet og hvad der nu ellers hører sig til.

Ønsker du at kontakte Vilsøe Boligadvokater, kan det gøres på følgende måde:


Vis Vilsøe Boligadvokater på et større kort

Ovenstående er et kort over Vilsøe Boligadvokaters kontorer rundt omkring i Danmark og det ene i Stockholm, Sverige.

Du kan også kontakte dem på denne måde:

Telefon: 70 27 17 07
Telefonnummeret er det samme til alle grenene rundt omkring i Danmark og Sverige.

Fax:
København: 70 27 17 08
Aarhus: 70 27 17 01
Horsens: 70 27 17 06
Hillerød: 70 27 17 05
Roskilde: 70 27 17 04
Stockholm: 70 27 17 07

Eller læse mere om boligadvokater her.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar