Priser på Statsautoriseret Revisor

Har du behov for en statsautoriseret revisor til din virksomhed? Udfyld formularen herunder og modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud fra statsautoriserede revisorer på din opgave - få tilbud nær dig på 24 timer:

  • Spar tid

    Du har 3 tilbud inden 24 timer

  • Spar penge

    Revisorerne presser hinanden.

  • Det er gratis

    Tilbudene er helt gratis og uforpligtende

Statsautoriseret revisor

En revisor er ikke ’bare’ en revisor – der findes forskellige grader og statsautoriserede revisorer er de med mest uddannelse og flest eksamener i ryggen.

Derfor er det kun statsautoriserede revisorer, der kan revidere børsnoterede selskaber og en række andre opgaver.

Sammen med registrerede revisorer kan de statsautoriserede revisorer også revidere anpartsselskaber, udarbejde revisorerklæringer til virksomhedsomdannelser og ligeledes en række andre opgaver.

I Danmark findes der adskillige hundrede dygtige statsautoriserede revisorer – både i små virksomheder, hvor de er sig selv samt i større kæder.

Søger du en statsautoriseret revisor – men er du i tvivl om, hvem der er den rigtige revisor for dig?

Så kan vi hjælpe dig i JUF.dk – Danmarks bedste udbudstjeneste for revisoropgaver.

Når du sender din opgave ind til os sender vi den i udbud blandt vores landsdækkende netværk af registrerede og statsautoriserede revisorer afhængigt af, hvad der er brug for i dit tilfælde.

Inden for 24 timer har du 3 gratis og uforpligtende tilbud fra dygtige statsautoriserede revisorer – og du kan vælge den, der passer din virksomhed og situation bedst.

Få dine 3 priser herunder – udfyld formularen nu:

Statsautoriseret revisor er en beskyttet titel

Statsautoriseret revisor er som titel beskyttet, ligesom det fx er gældende for advokattitlen. Dette er i modsætning til den mere almindelige titel revisor, der ikke er beskyttet.

En statsautoriseret revisor beskytter dig ikke i sig selv mod fejl, men det er dog en sikkerhed alligevel – landets statsautoriserede revisorer er nemlig de mest kompetente. Det er svært og tager mange år at læse til statsautoriseret revisor inden den mundtlige og skriftlige eksamen fra Erhversstyrelsen.

Har du et ApS med revisionspligt skal enten en registreret eller statsautoriseret revisor stå for revisionen af dette. Er dit selskab uden revisionspligt, kan en ’almindelig revisor’ eller sågar din bogholder stå for at afslutte året, udarbejde en årsrapport og indsende de korrekte tal til SKAT.

Stor virksomhed eller lille?

Et godt spørgsmål vi ofte støder på i JUF.dk er, om du og din virksomhed skal vælge en stor virksomhed (som BDO, Deloitte eller PwC) eller en mindre statsautoriseret revisor.

Der er fordele og ulemper ved begge valg.

Den store kæde vil kunne hjælpe dig med alle aspekter af din virksomhed – ikke ’blot’ revision, men også skatterådgivning ved en skatterevisor, koncernstrukturering, rådgivning og mere. Det både i Danmark og i udlandet. Sådan service får du ikke med en mindre revisor.

Alt dette kommer dog med en pris. De store kæder er ikke en prisbillig løsning.

Mere prisbillig er en selvstændig statsautoriseret revisor, men her kan du som regel ikke få samme rådgivning ifbm. Fx SKAT eller udlandsoperationer.

Vi vil gerne hjælpe dig med at træffe det rigtige valg ved at sende din opgave i udbud. Vi samarbejder i JUF.dk både med landets store kæder samt de mindre og selvstændige statsautoriserede revisorer. Vi kan derfor indhente priser til dig fra begge sider af bordet så at sige – helt gratis og uforpligtende for dig.

Udfyld formularen længere oppe på siden og indhent dine 3 tilbud nu.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar