Find skilsmisseadvokat i København

Det er ikke en nem proces at blive skilt. Man er i sagens natur ikke enig om alting. Nogle gange er det muligt at løse hurtigt og smertefrit, men ofte kan skilsmissen og de spørgsmål, der relaterer sig hertil – fx om bodeling, forældremyndighed og lignende – trække sig i langdrag og blive grimme sager.

I tilfælde af det sidste, er det en mulighed at anvende sig af en skilsmisseadvokat. Med JUF.dk har du mulighed for at finde den rigtige skilsmisseadvokat i København ved at få 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Når du får en skilsmisseadvokat, er det kun DINE interesser, advokaten plejer. Dine interesser kan være at få mest ud af bodelingen, at få den overstået med det samme, at få forældremyndigheden over fælles børn eller noget helt fjerde. Dine interesser er hvad skilsmisseadvokaten har for øje og plejer.

Det er dog vigtigt delvist at finde en advokat, hvor kemien mellem dig og advokaten er rigtig, og en advokat, der er til at betale.

Det kan JUF.dk hjælpe med.

Når du sender din opgave ind ved hjælp af vores formular herunder, sørger vores juridiske personale for at parre dig op med 3 potentielle skilsmisseadvokater i København. Vi har et stærkt netværk af dygtige skilsmisseadvokater i København, der er klar til at tage en gratis og uforpligtende snak med dig om muligheden for at bistå dig i skilsmissen.

Herefter kan du vælge den rigtige skilsmisseadvokat til opgaven.

Udfyld den gratis og uforpligtende formular herunder – så er du allerede nær dine tilbud:

[jufform type=”familiearveret” link=”Indhent dine 3 tilbud nu”][/jufform]

Advokat ikke nødvendigt – men god idé i strid

I den ideelle verden er det muligt at klare ens skilsmisse uden at indblande en advokat. Især i København, hvor der er god adgang til fx gratis retshjælp (der kan rådgive grundlæggende, men ikke føre en sag mm.). Du har i København også god adgang til rådgivning fra forskellige organisationer.

Men nogle gange går det hele bare op i en spids, og så er det nødvendigt at få professionel hjælp ind fra sidelinjen. Ellers risikerer du at snyde dig selv i forbindelse med skilsmissen.

Har du ikke en advokat, men har din eks-ægtefælle en, risikerer du at stå dårligt i en sag om forældremyndighed, når boet skal gøres op og så videre.

Hiver din modpart en advokat ind i sagen, er du i praksis derfor også nødt til at gøre det samme.

Men også som proaktivt træk kan en advokat være den rigtige løsning. Det er tilfældet, hvis du ikke selv føler at kunne overskue skilsmissen og har brug for et par (nye) juridiske øjne på.

Hvad koster en skilsmisseadvokat i København?

København er Danmarks dyreste by og område for så vidt angår almindelige leveomkostninger. Det smitter også af på advokaternes timepriser i København, der er en tand højere end i andre egne af lande.

Du skal regne med at betale 1.500 kroner og opefter i timen for hjælp fra en advokat. Du kan dog være heldig at få en fast pris fra starten af på samarbejdet.

Det er dog relativt ligetil at undgå at betale for mange penge for ens advokat.

Det undgår du ved at sende din opgave i udbud – altså at indhente flere tilbud fra københavnske skilsmisseadvokater forinden du vælger, hvem der skal hjælpe dig videre. For at dette virker, skal advokaterne vide, at de er i konkurrence med hinanden.

Det opnår du, når du gennem JUF.dk indhenter tilbud fra op til 3 københavnske skilsmisseadvokater. De 3 skilsmisseadvokater giver dig et tilbud på hvis muligt, hvad det koster at få hjælp af dem, og hvad de kan tilbyde dig af ydelser.

Og det er ganske gratis og uforpligtende at indhente dine 3 tilbud.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en skilsmisseadvokat i København? Send gerne din opgave ind – Vi ringer altid først for at sikre os, hvad vi kan hjælpe dig videre med, eller ring selv på 70 777 600 alle hverdage mellem 9 og 16.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar