Skilsmisseadvokat pris – Hvad koster en skilsmisseadvokat?

En skilsmisse koster. Hvis de to parter ikke kan blive enige om bodelingen, kan det især blive dyrt. Omvendt, er parterne enige om, nogenlunde hvad der skal deles og hvordan, hjælper det på det og udgiften til skilsmisseadvokaten vil blive markant lavere.
Skilsmisseadvokat pris knap

Overdragelse af fast bolig, med et skilsmisseskøde, vil koste omkring 3500 til 5500 kr., hos de fleste, gennemsnitlige advokater. Det der afgør den endelige skilsmisseadvokat pris, er som det oftest er når man køber advokathjælp, nemlig tiden skilsmisseadvokaten skal bruge på opgaven. Jo mere “besværlig” man gør opgaven, jo mere tid skal der selvfølgelig bruges. En timeløn på mellem 2.000 kroner og 3.000 kroner er meget realistisk for en skilsmisseadvokat.

Ønsker du at få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra skilsmisseadvokater, brug da 1 minut at udfylde formularen nedenfor. Du vil i langt de fleste tilfælde ende med at blive tilbudt nogle langt billigere skilsmisseadvokat priser, end hvis du selv forsøger at indhente dem direkte hos forskellige skilsmisseadvokater i dit område.


[jufform type=”familiearveret” link=”Find billig skilsmisseadvokat nu”][/jufform]

Som du nok kan høre, så kan regningen til en potentiel skilsmisseadvokat desværre godt løbe op i mange titusinde kroner, hvis man ender i en skilsmisse der trækker i langdrag/parter der decideret modarbejder hinanden. Det største problem i størstedelen af skilsmisserne er fordelingen af fælles ting; hvem skal have hvad og hvem skal dermed ikke have hvad? Dette kan rent faktisk undgås hvis parterne havde fået lavet særeje i deres ægteskab, men det er der ikke særlig mange danske par der får gjort, hvilket selvfølgelig giver god mening, da det ikke lige er det man tænker på, når man er nyforelskede og bryllup, fest og bryllupsrejse står for døren.

En skilsmisseadvokat hyres af den ene part og arbejder alene for denne.

Skilsmisseadvokat pris knapVi håber at vi har svaret på spørgsmålet: “Hvad koster en skilsmisseadvokat?”. Klik på knappen, få 3 gratis og uforpligtende tilbud og kom godt videre.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (2)
 1. Laila

  Hej Halfdan Timm,

  Kan du henvise mig til en kompetent advokat, når jeg ønsker at blive skilt med en fra Dubai. Jeg lærte ham at kende på internettet og blev gift hurtigt og fortrød med det samme, vi gik hver til sit efter det vi blev gift på rådhuset.

  Jeg har ikke engang et bevis på det overhovedet fandt sted, fordi der hersker sharia lovgivning, hvor kvinden ikke har nogen ret uden manden.

  Jeg bestilte tid på den danske ambassade og de sagde jeg skulle tage hjem til Danmark og håbe han aldrig kontakter mig.

  Jeg har inden kontakt haft til ham, siden jeg begik den store fejl, det er 3 1/2 år siden, jeg kan ikke komme videre uden et bevis, men jeg lever et utrygt liv på den front, hvilken advokat bør jeg kontakte?

  Venlig hilsen

  Laila

  • image description
   Ageras

   Hej Laila

   Jeg er ked af den stuation, du er endt i her.

   Jeg vil gerne hjælpe dig med at komme videre ved at finde en dygtig advokat.

   Hvis du udfylder formularen her: http://juf.dk/start – går vi igang og forsøger at finde den helt rigtige skilsmisseadvokat til at få klaret den her situation!

   Mvh. Halfdan