Hvad koster en skilsmisseadvokat?

En skilsmisse er ikke nogen billig fornøjelse. Især hvis bodelingen trækker ud og de to parter ikke kan blive enige kan det blive dyrt, men er de to ægtefæller nogenlunde enige om, hvad der skal deles og hvordan, og er de interesserede i ikke at bruge mere tid end højest nødvendigt, hjælper det på det.

Skal der alene i forbindelse med skilsmissen overdrages fast bolig, et såkaldt skilsmisseskøde, vil dette kunne gøres for mellem 3.000 kroner og 5.000 kroner hos de fleste advokater. Hvad der skal laves er lig hvad en almindelig boligadvokat tager sig af blot i simpel form.

Hvis du ønsker hjælp til din skilsmisse bodeling vil regningen afhænge af medgået tid – hvor lang tid skal advokaten rent faktisk bruge på at hjælpe dig? Du kan regne med at din skilsmisseadvokat har en timeløn på mellem 2.000 kroner og 3.000 kroner som udgangspunkt.


Udfyld formularen herunder og få 3 tilbud fra skilsmisseadvokater. Fordelen er, at du får 3 priser og kan vælge den billigste på netop din opgave. Det er den billigste måde at finde en skilsmisseadvokat på.

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste advokat

arrow
Nævnt i:

Regningen til en skilsmisseadvokat kan potentielt løbe op i mange titusinde kroner ved en skilsmisse, der går i hårdknude. Det helt store problem ved de fleste skilsmisser er bodelingen, hvor fælleseje skal deles mellem de to ægtefæller. Havde ægtefællerne særeje i deres ægteskab ville det ikke være et problem, men sådan er det ikke i langt majoriteten af de danske ægteskaber, hvor alt skal deles mellem de to ægtefæller.

Dette skaber flere problemer, hvis ægtefællerne ikke er helt enige, eller indstillet på at blive det meget hurtigt.

En skilsmisseadvokat hyres af den ene part og arbejder alene for denne.

Har du kommentarer relateret til hvor meget en skilsmisseadvokat koster – måske har du erfaringer du ønsker at dele? Delagtiggør dem meget gerne med en kommentar til indlægget herunder!

Se mere om advokat priser her.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (2)
 1. Laila

  Hej Halfdan Timm,

  Kan du henvise mig til en kompetent advokat, når jeg ønsker at blive skilt med en fra Dubai. Jeg lærte ham at kende på internettet og blev gift hurtigt og fortrød med det samme, vi gik hver til sit efter det vi blev gift på rådhuset.

  Jeg har ikke engang et bevis på det overhovedet fandt sted, fordi der hersker sharia lovgivning, hvor kvinden ikke har nogen ret uden manden.

  Jeg bestilte tid på den danske ambassade og de sagde jeg skulle tage hjem til Danmark og håbe han aldrig kontakter mig.

  Jeg har inden kontakt haft til ham, siden jeg begik den store fejl, det er 3 1/2 år siden, jeg kan ikke komme videre uden et bevis, men jeg lever et utrygt liv på den front, hvilken advokat bør jeg kontakte?

  Venlig hilsen

  Laila

  • image description
   Ageras

   Hej Laila

   Jeg er ked af den stuation, du er endt i her.

   Jeg vil gerne hjælpe dig med at komme videre ved at finde en dygtig advokat.

   Hvis du udfylder formularen her: http://juf.dk/start – går vi igang og forsøger at finde den helt rigtige skilsmisseadvokat til at få klaret den her situation!

   Mvh. Halfdan