Danske Boligadvokater

Danske BOLIGadvokater blev stiftet i år 2000 og har siden da fået cirka 200 medlemmer fordelt over hele landet. Medlemmer af Danske BOLIGadvokater er alle boligadvokater, der besidder et højt fagligt niveau indenfor rådgivning i forbindelse med køb af fast ejendom og de juridiske ydelser, der typisk er tilknyttet hertil.

Med JUF.dk har du mulgihed for at indhente op til 3 tilbud fra boligadvokater, der kan hjælpe dig videre med din opgave. Med 3 tilbud i hånden er du sikker på at få en god pris og en engageret boligadvokat. Udfyld blot den gratis og uforpligtende formular herunder:sep

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste advokat

arrow
Trustpilot

Foreningen er til for, at man som køber kan vide sig sikker, når man leder efter en boligadvokat (leder du? Find billige boligadvokater her). For at blive medlem af foreningen skal man som nævnt være en kvalificeret boligadvokat og følge de advokatetiske regler for branchen, som der er blevet aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet.

Disse etiske regler handler blandt andet om, at man som boligadvokat ikke må repræsentere både køber og sælger i samme sag og at man ikke har alliancer med eksempelvis ejendomsmæglere eller bankfolk, der kan spille ind på den givne sag. Man får altså, hvis man vælger en boligadvokat fra foreningen, en uafhængig hjælp til ens køb af fast ejendom.

Der stilles også høje krav til medlemmerne af foreningen for danske boligadvokater i forhold til efteruddannelse. Ydermere er det et krav, at en auditor kan komme og se, at der arbejdes efter reglerne og at klienterne får den bedste mulige service fra boligadvokaten.

Ikke et krav, men en sikring

Du kan sagtens få en ganske glimrende oplevelse med din boligadvokat uden at denne nødvendigvis er tilknyttet Danske BOLIGadvokater. Der findes adskillige danske af slagsen, der af den ene eller den anden grund har valgt ikke at være med i foreningen. Du skal derfor ikke lede efter en advokat, der som det eneste parameter er med – husk også stadigt at kigge på prisen og din generelle mavefornemmelse med den person, du har udset dig.
Husk, at en boligadvokat for standardiserede ydelser som skødeskrivning (se skøde pris her) og køberrådgivning altid bør være i stand til at komme med en fast pris fra starten af. Lad ikke advokaten fakturere arbejdet efter medgået tid, hvis det er muligt at undgå det.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med Danske BOLIGadvokater kan det gøres ved hjælp af følgende oplysninger:

Danske BOLIGadvokater
H.C. Andersens Boulevard 45
1553 København V
70 20 97 90
[email protected]

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar