Boligadvokat til ejerlejlighed

Når du sælger en ejerlejlighed sker dette typisk ved hjælp af en ejendomsmægler. Det er sælgers mand i bolighandlen. Køber til gengæld får hjælp af en boligadvokat.

Boligadvokatens rådgivning i forbindelse med købet af en ejerlejlighed kan både på gå at rådgive omkring lån og forhandling med banken, forhandling med sælger om prisen, at udforme de nødvendige dokumenter, at indhente informationer fra kommune og andre instanser samt andet forefaldende arbejde i forbindelse med bolighandlen.

Købet af en ejerlejlighed er en stor beslutning – og det er vitalt at købe den rigtige ejerlejlighed på den rigtige måde.

En dygtig boligadvokat er din garanti for en god ejendomshandel, når du skal købe en ejerlejlighed.

Med JUF.dk har du mulighed for at finde en billig boligadvokat til at bistå dig med købet af en ejerlejlighed.

Udfyld formularen herunder – så sikrer vi dig op til 3 tilbud fra boligadvokater, der har mulighed for at hjælpe dig videre med købet af din ejerlejlighed. Det er naturligvis både gratis og uforpligtende.


sep

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste advokat

arrow
Trustpilot

Hjælp til mere eller mindre i købet

Du kan få din boligadvokat til at hjælpe dig mere eller mindre i forbindelse med ejendomskøbet.

Har du allerede styr på finansieringen, modtager du eventuelt hjælp her fra anden side, vil advokaten nøjes med at tage sig af de juridiske aspekter af ejendomshandlen.

Du kan også få hjælp af boligadvokaten til alt fra finansiering til forhandling af pris med sælger; fra udfyldelse af skøde til hjælp med efterfølgende tinglysning. (Se evt. prisen på skøde her).

Des flere aspekter af din bolighandel, du ønsker at varetage selv, des mindre kommer du til at betale i sidste ende.

Pris for boligadvokat til ejerlejlighed

Du skal generelt regne med at betale mellem 8.000 kroner og 10.000 kroner for at få hjælp af en specialiseret boligadvokat.

Hvis du varetager flere af aspekterne nævnt længere oppe, vil prisen for din boligadvokat også ende på et lavere beløb.

Når du modtager tilbud fra op til 3 boligadvokater til din ejerlejlighedshandel med JUF.dk er det inklusive priser. Derved har du mulighed for at sammenligne og altså at finde den billigste boligadvokat til din handel.

Læs også om at finde en boligadvokat til en andelslejlighed her.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar