Hvad koster en boligadvokat? Sådan får du den bedste boligadvokat pris

De fleste danskere vælger at få hjælp af en boligadvokat, når de skal købe fast ejendom – en undersøgelse foretaget af JUF.dk i efteråret viser, at der er tale om 80 % af danskerne, der i en eller anden udstrækning vil benytte sig af en boligadvokat.

Vel over 2/3 benytter boligadvokaten til en komplet berigtigelse; gennemgang af købsaftalen, skødeskrivning, tinglysning, refusionsopgørelse samt helt almindelig berigtigelse.

Knap 1/3 benytter alene en advokat til at stå for skødeskrivningen og tinglysningen af det nye skøde.

Prisen på en boligadvokat varierer alt efter hvilken boligadvokat du vælger. Prisen kan nemt svinge med mange tusinde kroner. Du kan regne med følgende tommelfingerregler:

Du kan få en komplet berigtigelse for cirka 7.500 kroner og op. Du kan få skødeskrivning og tinglysning fra cirka 2.000 kroner og op.

boligadvokat pris

Vi går på JUF.dk ud fra, du er interesseret i at finde den bedste og billigste boligadvokat – den, der har styr på, hvad han eller hun laver, og som samtidigt ikke koster en formue.

Det kan vi hjælpe dig med at finde – ligesom vi hjælper over 500 andre danskere hver eneste måned.

Når du udfylder formularen herunder – som er 100% gratis og uforpligtende for dig – hjælper vi dig med at finde den helt rigtige boligadvokat til din opgave. Vi sender opgaven ud i vores netværk af dygtige boligadvokater, som har skarpe priser. Advokaterne har så mulighed for at komme med tilbud til dig – det står dig herefter helt frit for, om du ønsker at tage imod et af disse tilbud.

Fordi at du får mere end blot et tilbud, kan vi også hjælpe dig med at finde den billigste boligadvokat. Udfyld formularen herunder – så er du videre med det samme:

[jufform type=”bolig” link=”Find din boligadvokat nu”][/jufform]

Er det nødvendigt med en boligadvokat?

Især mange førstegangskøbere spørger sig selv i forbindelse med deres boligkøb, om det overhovedet er nødvendigt med en boligadvokat.

Boligadvokaten repræsenterer, trods alt, en pris på cirka 7.000 kroner for en komplet berigtigelse af handlen.

Du skal ikke bruge en boligadvokat i forbindelse med dit boligkøb. Der er intet krav herom.

Men der er ingen tvivl om, at du bør bruge én.

Boligadvokaten er din garanti for en succesfuld handel. Samtidigt er boligadvokaten ansvarsforsikret for mange millioner kroner og tager derved det ansvar, der eventuelt måtte være tale om, hvis noget i forbindelse med handlen skulle gå skævt.

Det giver dig sikkerhed.

boligadvokat pris

Samtidigt skal du ikke bruge mange timer på at skrive et skøde, sætte dig ind i den digitale tinglysning, udarbejde en refusionsopgørelse, lære diverse juridiske termer for at se din købsaftale igennem, komplette berigtigelse med bank og forsikring, stå for ejerskifteforsikring og selv have det ultimative ansvar – det er alt sammen opgaver, som boligadvokaten i stedet for går ind og tager sig af for dig.

Her hos JUF.dk anbefaler vi almindeligvis altid en boligadvokat. Hvis du er bekymret for, hvad en boligadvokat koster, kan du med fordel bruge vores service og få en rigtig god idé om prisen – og samtidig finde den billigste og bedste til opgaven. Det koster dig ikke noget.

boligadvokat pris

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (2)
 1. Tajanna Jensen

  Første gangs huskøb – godkendt af bank, huset fundet, kontakt etableret – nu brug for professionel hjælp – er det jer?

  • image description
   Ageras

   Hej Tajanna

   Det kan det meget vel være – vi kan i hvert fald hjælpe dig med at finde en dygtig advokat, der kan hjælpe dig videre.

   Det gør vi ved at indhente 3 tilbud fra boligadvokater nær dig.

   Se: http://juf.dk/boligadvokat

   Mvh. Halfdan Timm
   JUF.dk