Boligadvokat Århus

Århus er en af Danmarks hurtigst voksende byer og har et studiemiljø i absolut særklasse. Mange tusinde mennesker flytter hvert år til byen og forstader såsom Risskov, Aabyhøj og Viby. Men for at flytte til en ny by, skal man som bekendt – foruden at skaffe finansiering og at finde den rette bolig – bruge en boligadvokat til noget af det mere praktiske i forbindelse med bolighandlen.

Søger du en boligadvokat i Århus? Jeg anbefaler at benytte formularen herunder til at få 3 gratis og uforpligtende tilbud – så er du hurtigt videre:


Trustpilot

Søger du efter en boligadvokat i Århus har du grundlæggende to muligheder:

  1. Du kan enten vælge at benytte dig af tilbuddet heroverDu skriver dine ønsker ind i et skema på vores samarbejdspartners website, hvorefter du vil blive kontaktet af et par boligadvokater, der alle sender dig et uforpligtende tilbud. På denne måde har du mulighed for både at spare tid, men i særdeleshed penge, da boligadvokaterne er i konkurrence med hinanden og derfor har al interesse i at sende dig det billigste tilbud.
  2. Du kan lede ad almindelige kanaler eller tjekke nogle af de muligheder, vi har herunder. Vi har forsøgt at samle nogle af de forskellige boligadvokater i Århus herunder. Vi har desværre ikke dem alle med, og her kan du hurtigt komme til at betale for meget – vi anbefaler, at du bruger spørgeskemaet, der er et link til øverst i denne tekst.

Kender du en billig boligadvokat i Århus, vi ikke har med her på siden? Send os meget gerne en kommentar herunder!


Vis Boligadvokater i Århus på et større kort

Vilsøe Boligadvokater
Vester Allé 7, 1. tv.
70 27 17 07
Mail: vilsoe@vilsoe.dk
Læs mere om Vilsøe Boligadvokater

Advokaterne Sankt Knuds Torv
Ryesgade 31
86 13 06 00
Mail: info@askt.dk

HjulmandKaptain
Nørrebrogade 34
70 15 10 00
Mail: mail@70151000.dk

Ret&Råd Århus C
Søndergade 44
70 22 03 33
Mail: aarhus@ret-raad.dk

Advokat Peter Bach-Nielsen
Store Torv 10
86 12 89 99
Mail: info@bach-nielsen.dk

Interlex Advokater
Strandvejen 94.
87 34 34 34
Mail: office@interlex.dk

Holst Advokater
Hans Broges Gade 2
89 34 00 00
Mail: info@holst-law.com

Forslag? Skriv en kommentar eller en mail til halfdan@juf.dk. Har jeg glemt nogen på listen, tager jeg dem naturligvis gerne på.

Læs mere om boligadvokater.

Vi kan også hjælpe dig med at finde en boligadvokat i København. Ønsker du at vide mere om boligkøb og boligadvokater, læs da berigtigelse af bolighandel her.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar