Advokat priser

At hyre en advokat kan gøre et alvorligt indhug i pengebeholdningen. Heldigvis har vi i Danmark fri prissættelse og med hjælp fra internettet, kan man spare mange penge på advokat prisen.

I Danmark er advokaterne samlet i forskellige organisationer. Heldigvis bestemmer de stadig selv, hvor meget deres ydelser koster, hvilket er til fordel for de kunder, der søger advokathjælp.

Indhent 3 tilbud på advokat priser

Leder du efter en god og billig advokat, men mangler du et overblik over advokat priser?

Udfyld da formularen, der findes herunder. Du skal blot lave en kort beskrivelse, der forklarer dit problem, hvorefter du vil modtage 3 tilbud fra forskellige advokater. Prisen fra advokaten vil fremgå, så du let kan vælge hvilken billig advokat, du vil benytte.

[jufform type=”diverse” link=”Find billig advokat – få 3 tilbud”]
JUF gør det nemt for dig at finde en dygtig og billig advokat. Udfyld formularen herunder og få 3 gratis og uforpligtende tilbud. [/jufform]

Nogle opgaver har fast pris

Hvor meget koster en advokat? Vi har regnet os frem til at standard timeprisen for en dansk advokat typisk ligger på 1.000,- til 2.500,-. Det er dog vigtigt at notere sig, at det er forskellige fra advokat til advokat, hvorfor prisen kan variere en del. Advokat priser kan dermed både være faste og variere, det kommer an på ydelsen. Snakker vi pris advokat, så snakker vi også store variationer, og der kan være en del af spare.

Heldigvis vil prisen på standard ydelser såsom rådgivning ved boligkøb eller udarbejdelse af testamer, ofte være fast, da advokaten typisk er klar over hvor lang tid opgaven starter. Et testamente vil typisk koste 3.000,- at få oprettet, rådgivning ved boligkøb ca. 5.000,- til 10.000,- og rådgivning ved skilmisser ca. 2.000,- til 5.000,-.

Priserne kan selvfølgelig også variere på ovenstående opgaver, hvis opgaven kræver ekstraordinær tid eller mere kompliceret end normalt. Her vil advokatens normale timepris derfor gøre sig gældende. Derfor kan det være en stor fordel at man på forhånd har aftalt med advokaten, hvad prisen skal være hvis opgavens form ændrer sig eller kræver mere tid, så prisen ikke stikker af. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, da mange advokatopgaver er komplicerede. En advokat timepris, kan dermed være svær at få et overblik over, men tager du en række forholdsregler, så kan du finde den helt rigtige pris for dig.

Derfor er prisen på advokater så høj

Når folk spørger eller søger på timepris advokat, så forventer de typisk en høj timepris, og det ikke helt forkert. Advokater hiver, som det kan læses i denne artikel, en af de højeste timepriser, der findes. Dette skyldes flere ting. Advokater løser oftest meget seriøse forhold, hvorfor der også forventes en meget seriøs og professionel tilgang til opgaven. Advokater har ligeledes dygtige sekretærer og andre folk ansatte, der alle skal betales løn til. Dette er nogle af grundene til den høje advokat timepris.

Derudover tager det mange år at uddanne sig til advokat. Den normale juridiske uddannelse tager samlet ca. 5 år – 3 år som bachelor og 2 år til en kandidat grad. Ydermere kræver det 3 års arbejde som fuldmægtig advokat på et advokatkontor. Det er hårdt arbejde at uddanne sig til advokat og derfor tager uddannelsen, i mange tilfælde, længere tid end de 8 år. Der ligger derfor en lang uddannelse til grund for den høje advokat timepris. Som det fremgik af denne artikel, så er advokater priser, en svær størrelse og derfor er det også en klog idé at indsamle tilbud fra forskellige advokater.

Søger du gratis advokathjælp? Det kan du læse mere om her.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (8)
 1. søren

  Hej jeg ville spørger om man skulle droppe sin fagforening og i stedet prøve at få en aftale med en advokat istedet for

  • Andreas Karoff

   Hej Søren

   Det vil jeg faktisk ikke anbefale. Din fagforening er også en form for retshjælp, hvis du får problemer med din arbejdsgiver. Nogle fagforeninger vil have advokater tilknyttet, som kan håndtere en sag mod din arbejdsgiver, og andre vil betale for, at I finder n ude i byen der kan.

   Mvh.

   Andreas Karoff

 2. eva

  Vi har brug for en almene bolig advokat i Kobenhavn, kan I hjaelpe os ?

 3. Rikke Ljungberg

  Hej
  Jeg har fået en regning fra min advokat på knap 50.000. Sagen han har taget sig af er en forholdsvis ukompliceret piskesmæld sag. Jeg synes det lyder af meget. Hvad synes du? Venlig hilsen Rikke

 4. trine

  jeg skal have hjælp til at kikke en leje kontrakt igennem.

  • image description
   Ageras

   Hej Trine

   Det kan vi udmærket hjælpe dig med herfra.

   Hvis du ser følgende link, kan du indsende din opgave til os og derved få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater, der kan hjælpe dig videre:

   http://juf.dk/start

   Mvh. Halfdan

 5. lone

  Hvad er gennemsnits prisen på en advokat?
  en (L)advokat ?
  en (H) advokat ?
  en byretsadvokat ?
  og er de billige i Jylland eller hvad ?

 6. knud

  Jeg er meget interesseret i at blive en advokat, men jeg er i tvivl om noget: Hvordan ser hverdagen ud? Hvad lave en advokat til daglig? Ser frem til dit svar.
  De bedste hilsner, Knud P.