Testamente pris

Der er en række forskellige testamente “typer” man kan vælge imellem. Størstedelen af testamente typerne har ingen deciderede krab og kan derfor laves uden at betale noget. Dog kan det være en rigtig god idé at betale en lille smule for at få lavet et testamente.

Køber man sig til et testamente – lige gyldigt prisen – er man sikker på at det bliver benyttet. Hvor i mod der ved et gratis testamente er risiko for at det simpelthen ikke bliver fundet – og dermed ikke bliver benyttet. En testamente advokat pris, kan variere meget, og der er en række elementer du skal tage forbehold for.

Fra 2008 har den danske arvelov opstillet 3 forskellige testamente muligheder:

 • Vidnetestamentet har en pris på 0 kroner, det er nemlig gratis at lave. I vidnetestamentet skal man skrive hvad der skal arves og hvem der skal arve det også skal det underskrives af 2 vidner.
 • Notartestamentet: betaler man ofte en pris på et par tusinde kroner for. Her får man en notar til at tage vare på testamentet og ikke mindst underskrive det. På denne måde er man sikker på at det vil blive brugt.
 • Indbotestamentet har også en pris på 0 kroner. Det gælder ens indbo. Dette kan fungere utrolig simpelt, ved at skrive ønskede arvtagers navn på et stykke papir, samt hvilke møbler han/hun skal arve, også placere papiret i det pågældende møbel.

Indhent 3 tilbud på dit testamente her

Herunder finder du vores formular, hvor du let og hurtigt kan indhente 3 uforpligtende tilbud, på udarbejdelse af dit testamente. Efter udfyldelse af formularen sender vi opgaven i udbud blandt vores store netværk af advokater, hvorefter vi udvælger de 3 bedste og billigste tilbud til dig.

[jufform type=”familiearveret” link=”Få 3 tilbud på et testamente”]

JUF gør det nemt for dig at finde en dygtig og billig advokat til at hjælpe med at oprette et testamente. Udfyld formularen herunder og få 3 gratis og uforpligtende tilbud. [/jufform]

Der er ikke løbende omkostninger ved et testamente, det er et engangsbeløb.

Prisen kan variere meget

Prisen på et testamente kan ofte variere rigtig meget. 2500 kr. det ene sted, 4000 kr., et andet sted og måske endda 6000 kr. et tredje sted. Ved at bruge formularen her på siden kan du nemt og hurtigt være sikker på at få en billig pris. Dermed for du ikke ubehagelig overraskelse når du ser en testamente pris. Det at skrive testamente pris, er smart for advokaten, da det er en god måde at nå ud til dig på – dermed skaber det en øget sigtbarhed på markedet.

Kvaliteten er ret vigtig

Hvis du finder et testamente til en pris der er meget lav, er prisen det ofte af en eller flere grunde. De billigere testamenter er ofte oprettet af en “jurist” – eller værre endnu, en person uden den korrekte, juridiske baggrund – og ikke en advokat, som har 100% styr på testamenter. Jurist er desuden ikke en beskyttet titel, til forskel fra advokat. Når du får et tilbud, kan du tage stilling til hvilken testamente advokat pris, der er mest fordelagtig for dig. At skrive testamente pris og navn på advokaten ned, er en god idé, så du sikrer dig at det ikke er alt for billigt, og dermed alt for lav kvalitet.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (5)
 1. Helle Hansen

  Jeg er samboende siden 1998 i hus som vi købte. Huset står i mit navn, men min samlever er medunderskriver på lån. Vi er ikke gift. Jeg har to voksne børn, min samlever har ingen børn; men en forælder og to søskende.
  Vi vil sikre hinanden, men er ikke helt enige om hvad der skal til. Hvad vil du anbefale? Mvh. Helle Hansen

  • image description
   Ageras

   Hej Helle

   Både en ring på fingeren eller underskrift på et testamente vil medvirke en god sikring af hinanden.

   Derfor skal I blot gøre op med jer selv, hvad I helst vil – blive gift eller skrive et testamente?

   Hvis svaret er det sidste (den billige og hurtige løsning) kan I indhente tilbud fra 3 advokater, der kan hjælpe med at udfærdige testamentet.

   Se her: http://juf.dk/testamente

   Mvh. Halfdan

 2. Susanne Lundgreen

  Kære JUF
  Jeg er i tvivl om, hvad og hvordan jeg gør i forhold til at sikre, at det bliver de rigtige værger, der tager sig af vores søn i tilfældet af, at min mand og jeg skulle dø.
  Min søn har arvet nogle ting fra hans oldemor. Dem bevarer vi for ham til han bliver 18 år. Skulle det ske, at vi går bort før tid, kan disse ting vel ende i en “delepulje” mellem ham og hans to halvsøskende uden et testamente?
  Hvad koster det at få sådan et udfærdiget?

 3. Erik Nielsen

  er gift og vi har skrevet et testamente og ægtepagt med særeje. Vi har hus som fælleseje. Vi er i tvivl om testamentet er helt ok, det er skrevet 2007.
  Ønsker tilbud på rådgivning, og evt. udarbejdet et nyt testamente

 4. Alice Aaskov

  Jeg har en faster der gerne vil lave et testamente, hun har ingen børn. Hvad koster det at få lavet et testamente.
  Med venlig hilsen
  Alice Aaskov