Skattesag – Find advokat og revisor til skatteklage

SKAT træffer ikke altid den korrekte vurdering – og det kan koste almindelige borgere og virksomheder rigtigt mange penge.

Tilmed kan det være enten billigt eller gratis at føre en sag mod skat som person. Dette sker nemlig i det såkaldte Skatteankenævn, hvor staten betaler 100 % af udgiften til en advokat, hvis sagen bliver vundet, og 50 %, hvis sagen tabes.

Der er altså gunstige vilkår for at klage over skat i forbindelse med fx ens årsregnskab, en selvangivelse, en konkret disposition omkring vurdering af en ejendom eller aktiv eller et helt fjerde objekt.

JUF.dk kan hjælpe dig med at finde en revisor eller advokat til at hjælpe dig i forbindelse med din skattesag. Vi har samlet et netværk af erfarne skatteadvokater – det stiller dig i den bedst mulige situation i forhold til at få erstatning i din sag.

Vi hjælper dig med at komme i kontakt med dygtige advokater og revisorer, der kan give dig en gratis vurdering på din skattesag.

Kom i gang med det samme med den gratis og uforpligtende formular herunder:


1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste advokat

arrow

Skat taber 40 % af alle tager

Det kan meget ofte sig betale at køre en sag imod SKAT, hvis man mener, de har taget fejl i ens sag.

Det understreges af, at 40 % af alle skattesager ender med at blive vundet af klager.

I disse tilfælde får klager ikke alene penge igen – men udgiften til advokaten eller revisoren, der har hjulpet med at føre skattesagen, bliver betalt 100 % af staten.

I de resterende 60 % af sagerne, hvor klager ikke får medhold, betales 50 % af regningen af staten.

For at klage over en given afgørelse i SKAT, skal du indklage til Skattenævnet senest 3 måneder efter, du har modtaget afgørelsen. Modtager du fx SKATS vurdering af dit hjem, hvilken ligger til grund for udregningen af flere skatter, og mener du, at denne er for høj (så du kommer til at betale for meget i skat), skal du altså sørge for at indklage denne forinden, der er gået 3 måneder.

Hvis din klage omhandler betaling af restskat, bliver denne betaling som udgangspunkt udskudt, hvis du vælger at klage over den.

SKAL jeg bruge en advokat?

Du skal ikke lade dig ledsage af hverken en advokat eller en revisor i forbindelse med din klagesag over SKAT.

Men vi anbefaler normalvis at gøre det af følgende årsager:

  • Hvis du vinder klagen, er det gratis at benytte dig af en advokat. Det er gratis fordi staten går ind og betaler hele salæret, hvis du vinder sagen. Og hvis du taber sagen går staten stadig ind og betaler halvdellen af denne.
  • Hvis du skal vinde over skat, skal du overfor Skatteankenævnet kunne tale din sag bedre end skat kan. Det bliver en kamp om de gode argumenter og om at følge loven. Dette forudsætter kendskab til at procedere i retten samt ekspertkendskab til de faktiske love – noget, alene en advokat og revisor kan have. Dine chancer for at vinde din skattesag er med andre ord markant større, når du vælger at benytte dig af en advokat eller revisor ved din side.

Hvis du taber i Skatteankenævnet

Skatteankenævnet er såkaldte første instans.

Hvis du taber i Skatteankenævnet kan du anke sagen og tage den op i Landsskatteretten i stedet. I Landsskatteretten koster det 800 kroner at klage i gebyr. I Landsskatteretten går staten ikke ind og betaler din regning til advokat eller revisor.

Landsskatteretten holder til i København.

Hvis du taber i Landsskatteretten

Hvis du også taber i Landsskatteretten, skal du tage sagen over til de almindelige domstole.

De almindelige domstole er dog under forudsætning af ikke alene store omkostninger til advokater, men også en sagsbehandling, der nemt kan trække sig over flere år.

Vinder du til gengæld din sag ved de almindelige domstole skal SKAT betale sagens omkostninger – det vil sige både omkostningerne til din advokat og til retten. Den samme situation rammer du, hvis du taber ved de almindelige domstole.

Få en gratis vurdering af sagen

Når du indhenter tilbud med JUF.dk på din sag, får du en gratis og uforpligtende vurdering af de advokater og revisorer, der melder sig på banen.

De giver dig en vurdering af dine chancer for at vinde – og fortæller dig, om du har en sag.

Denne indledende vurdering af sagen skal du ikke betale for. Den tjener blot det formål at bekræfte eller afkræfte, du står med en mulighed klagesag over for SKAT.

Vi anbefaler herfra på JUF.dk at få en vurdering af din sag – SKAT tager meget ofte fejl, og der kan være tale om store beløb, du kommer til at aflevere i statskassen frem for at bruge dem på egne behov.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar