Skatterevisor

Har du brug for en skatterevisor til at hjælpe dig?

En skatterevisor kan hjælpe med at optimere skatten i din virksomhed, at klage over en afgørelse til SKAT eller hjælpe med at finde ud af, hvilke tal du skal skrive ind på din selvangivelse.

Med JUF.dk har du mulighed for at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud fra dygtige skatterevisorer på at hjælpe dig – til selvangivelse, til skatteklagesag, til optimering eller noget helt fjerde.

Udfyld vores gratis formular herunder og bliv sat i kontakt med 3 dygtige skatterevisorer nu:

[jufform type=”skat” link=”Få mine 3 gratis tilbud nu”][/jufform]

Skatteklage med skatterevisor kan være GRATIS for dig

Inden for 3 måneder efter du har fået en afgørelse fra SKAT har du mulighed for at klage over den.

Hvis du klager over den betaler statskassen enten 100 % eller 50 % af din regning til rådgiver – fx til din skatterevisor – afhængigt af, om du vinder eller taber sagen.

Og nogle skatterevisorer tilbyder endda selv at betale de 50 % af regningen du står tilbage med, hvis I taber sagen – således at det bliver helt gratis for dig.

På denne måde håber skatterevisorerne at få flere sager ind, da de fjerner risikoen fra dig som kunde.

Vær opmærksom på, at du ikke som selskab kan få refunderet udgiften til din skatterevisor eller skatterådgiver, når I klager over en given afgørelse. Denne mulighed blev fjernet for få år siden trods stor kritik. Det er dog fortsat en mulighed for privatpersoner, personligt ejede virksomheder, foreninger og lignende.

Skatterevisoren optimerede skatteprocenten

“Da jeg kiggede på mine investeringer opdagede jeg at skat var den største udgift. Som investor vil man altid gerne øge afkastet, og jeg kontaktede derfor en skatterevisor med henblik på optimering af min skatteprocent. Ved at udnytte en negativ kapitalindkomst og flere andre optimeringer sænkede jeg min skatteprocent på sidste års afkast til 27% hvor den året før var 32%.”
Christian Soelberg Due, ejer mininvestering.dk

Find den rigtige skatterevisor

Formålet med denne side på JUF.dk er at hjælpe dig med at finde den rigtige skatterevisor eller skatteadvokat.

Dette sker ved hjælp af vores udbudstjeneste.

Når du sender din skatteopgave ind til os sidder dedikeret personale og læser den igennem med henblik på at sætte dig sammen med de helt rigtige lokale skatterevisorer.’

Du får 3 henvendelser fra skatterevisorer og kan herefter tale med dem og finde ud af, hvor tilbuddet er bedst og kemien lige så – og derved vælge din kommende skatterevisor eller skatteadvokat på et oplyst grundlag. Vores tjeneste er både gratis og uforpligtende for dig som bruger.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (1)
  1. Jannie Frederiksen

    Min mand arbejder for et norsk firma på et kran/subsea skib i den Mexicanske Golf. Vi har haft en revisor til at lave selvangivelse for os, og det var helt forkert. Så vi har behov for en der kan hjælpe med at kommunikere med Skat og få de rigtige tal frem