Skatterådgivning

Som privat eller virksomhed kan revisor skatterådgiving være med til at spare dig mange penge – penge, du ellers risikerer unødvendigt at skulle betale til SKAT.

Skatterådgivning er anvendeligt i typisk 3 forskellige scenarier:

  • Enten i forbindelse med en afgørelse fra SKAT, der ønskes påklaget. Du kan klage over en afgørelse fra SKAT inden for de første 3 måneder efter at have modtaget den.
  • I forbindelse med selvangivelse, fx efter at have udlejet fast ejendom, at have brugt VSO til at installere solceller eller lignende
  • Eller til at optimere en selskabsstruktur til ikke at betale mere SKAT end nødvendigt 

Søger du kompetent skatterådgivning eller hjælp til selvangivelse, klage til SKAT eller noget helt fjerde?

Udfyld den gratis og uforpligtende formular herunder og modtag 3 tilbud fra skatterevisorer og skatteadvokater på hjælp til din sag. Vi har et stort netværk af advokater og revisorer, der alle har erfaring som skatterådgiver. Du kommer derfor hurtig og let i kontakt med en skatterådgiver, der kan hjælpe dig videre med din opgave:

[jufform type=”skat” link=”Få mine 3 tilbud nu”][/jufform]

40 % vinder over SKAT i Skatteankenævnet

Skatterådgivning og skatteadvokater samt skatterevisorer anvendes ofte i forbindelse med en klage over en afgørelse fra SKAT.

Inden for 3 måneder efter at have modtaget en afgørelse fra SKAT har du mulighed for at klage over afgørelsen til Skatteankenævnet. Du får så en tid et par måneder efter og har mulighed for at få prøvet afgørelsen igen.

40 % af sagerne lagt an i Skatteankenævnet vindes af klager, der derved skal betale mindre i SKAT. De sager der føres uden professionel skatterådgivning vindes i væsentligt mindre omfang.

Og du kan som klager glæde dig over, at du ofte intet skal betale – selvom du får hjælp fra en dygtig skatteadvokat eller skatterevisor!

Hvis du vinder sagen betaler statskassen nemlig 100 % af din regning. Og selv hvis du taber sagen i Skatteankenævnet betaler statskassen fortsat 50 %. Undertiden vil din skatterevisor tilbyde selv at skære de sidste 50 % af regningen således at det ender med at blive 100 % gratis for dig at klage til SKAT.

Vi kan hjælpe dig med at sætte dig i forbindelse med 3 dygtige skatterevisorer og skatteadvokater ved hjælp af formularen herover – og så kan du vælge den af de tre fagmænd, du synes giver dig den bedste oplevelse. På den måde er det langt nemmere, at finde den rette skatterådgiver.

Revisor skatterådgivning og selvangivelse

Også i forbindelse med selvangivelsen hjælper vi også ofte vores brugere videre med kompetent skatterådgivning.

Har du udlejet fast ejendom, benyttet dig af virksomhedsskatteordningen eller arbejdet i udlandet skal du udfylde en udvidet selvangivelse for at betale det rigtige i SKAT. Men dette kan være komplekst, har du ikke selv sat dig godt ind i reglerne. Din skatterådgivning kan her hjælpe dig med at finde de præcise tal, der skal indtastes på din selvangivelse, så du ikke kommer til at betale mere i SKAT end du skal.

Har du spørgsmål til den skatterådgivning du ønsker at modtage er du velkommen til at stille det spørgsmål i kommentarfeltet herunder – uanset om det skatterådgivning private eller til virksomheder.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar