Skatteadvokat

Har du fået en afgørelse fra SKAT, du ønsker at klage over – eller ønsker du i det hele taget rådgivning i forbindelse med skat?

Så kan en skatteadvokat være den rette løsning for dig.

Skatteret er et særdeles kompliceret emne. En advokat, der arbejder med skatteret arbejder derfor sjældent med andet end skatteret. Men det sikrer dig også kompetent rådgivning enten privat eller i firmaregi.

For så vidt angår klage over faktiske afgørelser fra SKAT kan det være helt gratis for dig at klage med den rette skatteadvokat- eller revisor, da SKAT som en retssikkerhed betaler enten 100 % eller 50 % af regningen.

Skal du bruge en skatteadvokat?

Udfyld vores gratis og uforpligtende formular herunder og modtag 3 henvendelser fra dygtige skatteadvokater, der kan hjælpe dig videre med din sag og find den helt rigtige.

Det er gratis og uforpligtende at udfylde formularen:

[jufform type=”skat” link=”Få dine 3 gratis kontakter”][/jufform]

Skatteadvokat kan hjælpe med ikke at betale for meget i SKAT

Du skal betale den SKAT, du er tilpligtet. Men det er dumt at betale SKAT ud over det.

Desværre betaler danske virksomheder og private hvert år mere i SKAT end de er forpligtet til at gøre – langt hen ad vejen fordi de ikke kender reglerne.

Her kan en skatteadvokat gå ind og skabe meget konkret værdi ved at sætte reglerne op til din virksomhed, således at SKAT vendes fra en fjende til en medspiller.

Styr på det økonomiske, selskabsstrukturen og skatteforhold er forudsætninger for en veldrevet virksomhed.

Klag over SKATs afgørelse med advokat

Du har også mulighed for at klage over SKATs afgørelse med en skatteadvokat.

Mere end 40 % af alle skatteklagesager i Skatteankenævnet ender med en afgørelse til fordel for klager.

Vinder du sagen over SKAT i Skatteankenævnet betaler statskassen 100 % af din regning til din skatteadvokat eller skatterevisor. Taber du sagen betaler statskassen stadig 50 %. Denne retssikkerhed har til formål at inspirere danskerne til at klage, hvis de mener en afgørelse går dem imod – vi skal have råd til at klage mod SKAT.

Bliv sat i kontakt med 3 skatteadvokater

JUF.dk er en udbudstjeneste, der hver måned skaffer flere hundrede danske private og virksomheder tilbud fra advokater og revisorer.

Vi har også mulighed for at sætte dig i kontakt med 3 kompetente skatteadvokater- og revisorer til en klagesag eller skatterådgivning.

Du får ikke et ”tilbud” som sådan, da det er svært at give en fast pris på en sag, der kan strække sig over kort eller lang tid – men du får henvendelser fra 3 skatteadvokater, hvor en eller flere har erfaring med sager som din.

Efter at have talt med alle tre har du mulighed for at vurdere hvilken af de tre advokater, der skal gå videre med din opgave og hjælpe dig med at optimere skatten i din virksomhed, hjælpe med SKAT på selvangivelse eller måske klage over en afgørelse til Skatteankenævnet eller Landsskatteretten.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (3)
 1. Bjarke Knudsen

  Hej,
  Vi er i tvivl om det videre forløb i forbindelse med en skattesag.
  Vi ønsker at klage til landsskatteretten.
  Er det muligt at blive sat i forbindelse med en dygtig skatteadvokat?
  Med venlig hilsen
  BK

  • image description
   Ageras

   Hej BK

   Vi hjælper gerne med at finde en skatteadvokat. Du må gerne bruge formularen længere oppe i indlægget og kort beskrive den opgave, du ønsker en skatteadvokat eller skatterevisor til at løse i Landsskatteretten. Så finder vi dne rette person til opgaven.

   Vi ser frem til at hjælpe dig videre!

   Mvh. Halfdan

 2. Maja

  Hej!
  Jag har jobbat i DK från 2007 till 2013. Har fått en del problem med skat dk för år 2011 och har nu behov av en advokat eller revisor så kan granska mitt fall. Jag har under tiden jag jobbat i DK bott i Sverige och bor fortfarande i Sverige. Behöver en advokat som kan hantera granseganer. Jag har fått ett beslut om att jag inte får någon befodring för 2011 och att jag ska återbetala hela mitt fradrag. Nu vill jag klage över denna avgörelse.
  Hälsningar
  Maja