Revisor pris og timeløn: Hvad koster en revisor i timen?

Revisorer i Danmark har fri prisdannelse. Det betyder, at de selv må bestemme, hvor meget de kræver for deres ydelser. Men det er alligevel muligt at komme med et bud på, hvor meget henholdsvis en registreret revisor og en statsautoriseret revisor koster i timen.
Revisor timepris
Hvad koster en revisor så? En registreret revisor koster i omegnen af 600-900 kroner i timen. Du vil oftest kunne få et fast tilbud på den opgave, du skal have udført. Fx revidering af et årsregnskab, hjælp til selvangivelse, stiftelse af et selskab, selskabslukning, revisorhjælp til private eller noget helt sjette.

En statsautoriseret revisor koster i omegnen af 1.200-1.800 kroner i timen. Des større et firma, revisoren repræsenterer, des højere en revisor pris vil der også være tale om. Læs herunder, så du undgår at komme til at betale mere end højest nødvendig for revisorhjælp.

Få den bedste pris – Få 3 gratis og uforpligtende tilbud

Brug 1-2 minutter på at udfylde formularen herunder, indhenter vi tilbud for dig. Du skal altså kun forklare dit behov én gang. Og så sørger vi for at sende det rundt i vores netværk af billige og dygtige revisorer, som kommer med deres bedste tilbud til dig. Om du vælger at få videre med et af dem, eller ikke, er helt op til dig.

[jufform type=”revisor” link=”Find billig revisor”][/jufform]

 

Send din opgave i udbud, med vores service ovenfor. At sende din opgave i udbud betyder, at du indhenter flere tilbud på at få den løst. Du kontakter mere end blot én, for at få en pris på revisor.

Det ville normalt tage en del tid – både at finde frem til de mulige revisorer, at kontakte dem, forklare dit behov og derefter indhente en revisor pris. Det er gjort nemt med JUF.dk.

Det er den hurtigste og nemmeste måde at hente op til 3 tilbud på revisor priser – og at hente op til 3 tilbud er din genvej til ikke at komme til at betale en for høj revisor. Alle vore revisorer er dygtige og kompetente. På den måde behøves du ikke selv stå med spørgsmål som fx. “Hvad koster en revisor privat?”.

Revisor timeprisDefiner din opgave præcist

Når man stiller sig selv spørgsmålet “hvad koster en revisor”, er der visse ting man skal huske.
Des mere præcist, du har mulighed for at definere din opgave, des mindre er risikoen også for, at det kommer til at koste mere end først antaget.

Når vi i JUF.dk hjælper dig med at finde en billig revisor, sikrer vi også, at din opgave er skarpt formuleret, så revisorerne kan se, hvad det hele handler om. Dette gør vi for at sikret, at du ikke kommer til at betale en for høj revisor timepris.

Vores mission er at hjælpe dig med at finde en kompetent og billig revisor – og sikre at denne revisors timepris er i orden. Og en forudsætning for at dette kan lade sig gøre er, at din opgave står skarpt og velformuleret. Den del tager vi os også gerne af!

Hav orden i dine sager

Hvis du sender dine bilag for en måned til en bogholder gør du dennes job meget nemmere, hvis dine bilag er sorterede og der er en klar angivelse af formål med købene og så videre.

Det samme gør sig gældende, når du er ude efter at finde en billig revisor til din forretning.

Ved at have styr på dit regnskab, at vide hvad pengene er blevet brugt på, hvordan årsregnskabet ser ud og så videre gør du arbejdet nemmere for den revisor, der skal overtage opgaven.

Det betyder helt konkret, at revisoren skal bruge færre timer på at gennemgå dit regnskab – og at du i sidste ende derved slipper med at betale en lavere revisor pris.

Vi glæder os hos JUF.dk til at hjælpe dig med at finde en dygtig og billig revisor til din opgave – udfyld blot den gratis og uforpligtende formular længere oppe i indlægget. Herefter er vi allerede igang med at finde den bedste pris på revisor, ud fra den opgave du har beskrevet.

Revisor timepris

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar