Registreret revisor

Titlen revisor er – i modsætning til fx tandlæge og advokat – ikke beskyttet. Alle kan altså kalde sig revisor.

Men ikke alle kan kalde sig registrerede revisorer eller endog statsautoriserede revisorer.

Har du et selskab – et IVS, et ApS eller et A/S – der skal have revideret regnskab, skal der en registreret eller statsautoriseret revisor til. Er selskabet børsnoteret skal der ydermere være tale om en statsautoriseret revisor.

En registreret revisor vil typisk være medlem af foreningen FRR, Foreningen Registrerede Revisorer. For at være med i denne foreningen skal en række uddannelsesmæssige krav være opfyldt, ligesom den registrerede revisor skal have en revisoransvarsforsikring.

Søger du en registreret revisor til din virksomhed?

Med JUF.dk får du nemt, gratis og hurtigt 3 priser fra registrerede revisorer på det, du har brug for at få udført. Vores brugere indhenter bl.a. tilbud på revision af regnskab, udarbejdelse af årsrapport, skatterådgivning og sparring til den løbende drift i virksomheden.

Udfyld vores formular herunder og modtag 3 priser fra registrerede revisorer på det, du har brug for hjælp til:

SKAL jeg bruge en registreret revisor?

Hvis du skal have revideret dit selskab skal du bruge en registreret revisor eller en statsautoriseret revisor.

Til resten af de økonomiske opgaver din virksomhed kan stå over for har du dog et valg, om du ønsker at bruge enten en registreret revisor eller en ’almindelig’. Revisortitlen er ubeskyttet og du skal derfor være opmærksom på, at fx en billig bogholder også kan kalde sig revisor.

En registreret revisor er din sikkerhed for en uddannelse, standard og forsikring. Uanset om dit selskab har revisionspligt eller ej kan det derfor være en idé med en registreret revisor til at underskrive regnskabet (en revisorerklæring).

Pris på registreret revisor

Vi ville gerne give dig en estimeret pris på en registreret revisor – men som ved mange andre liberale erhverv fakturerer en registreret revisor på baggrund af brugte timer.

Ofte vil du – fx ved at bruge en udbudstjeneste som JUF.dk og formularen længere oppe – være i stand til at få en fast pris på den opgave, du har brug for at få udført.

Generelt ligger timelønnen for en registreret revisor fra omkring 800-1.000 kroner i timen og opefter eksklusive moms. Læs mere om timeløn og revisorer her.

En registreret revisor kan dog på relativt kort tid skabe stor værdi i din virksomhed, hvis du har en defineret opgave, du ønsker løst. Som det er med en bogholder er en registreret revisor ikke en udgift, men en investering i din virksomhed. En investering, der sikrer, du ikke betaler for meget i SKAT og får en klagesag på halsen bagefter.

Udgået titel

Vær opmærksom på, at ‘registreret revisor’ er en udgået titel anno 2014 – det betyder, at der ikke kommer flere registrerede revisorer til. De, der er registrerede revisorer kan beholde deres titel og eventuelt blive statsautoriserede revisorer på et senere tidspunkt.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar