Find revisor til momsregnskab nu

Moms skal betales til tiden - ellers løber der bøder og renter på. Send din opgave i udbud og få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra bogholdere til dit momsregnskab herunder:

  • Spar tid

    Du har 3 tilbud inden 24 timer

  • Spar penge

    Revisorerne presser hinanden.

  • Det er gratis

    Tilbudene er helt gratis og uforpligtende

N�vnt i:

Momsregnskab

Afhængigt af hvor stor din virksomhed er, skal du betale moms enten hvert kvartal, hvert halve år eller hvert år.

Det er vigtigt at betale moms til tiden, da du får bøder for at være for sen på betalingen – plus, at du gør opmærksom på dig selv på en negativ måde over for skattevæsenet.

At føre et momsregnskab er et spørgsmål om at tage ens salgsmoms og minusse med ens købsmoms. Hvis tallet er positivt skal du betale penge til SKAT, mens du skal have penge retur, hvis tallet er i minus.

Hvis du bruger et af flere online regnskabsprogrammer – og i øvrigt har styr på din bogføring, således du ikke laver fejl! – kan programmet udregne hvor meget du skal betale eller have tilbage i moms. Hvis du bruger en bogholder vil denne holde styr på dit momsregnskab for dig og således også betale momsen for dig.

Mangler du professionel hjælp til dit momsregnskab og betaling af moms i tide?

Få 3 gratis og uforpligtende priser fra bogholdere og revisorer nu – og få klaret momsregnskabet inden SKAT sender bøder.

Udfyld formularen herunder og modtag dine 3 tilbud inden for 24 timer på hverdage:

Momsregnskabet bør du ikke tænke på til daglig

De fleste virksomheder i Danmark med en vis omsætning benytter sig af en ekstern bogholder til regnskabet. Denne bogholder sørger for at bogføre alle bilag, udarbejde et årsregnskab og stå for den udvidede selvangivelse – og i samme ombæring også at udarbejde et løbende momsregnskab. De fleste mindre virksomheder betaler enten hvert kvartal eller hvert halve år.

I den ideelle verden bør du slet ikke tænke på dit momsregnskab – det er et biprodukt af at drive en virksomhed, men også en ting som din revisor eller bogholder bør tage sig af for dig.

Har du ikke en sådan løsning etableret allerede, kan du med formularen længere oppe gratis sende din opgave i udbud blandt dygtige revisorer og bogholdere og få hjælp til både det momsregnskab, du skal aflevere nu og alle fremadrettede. Du finder også en løsning med en billig bogholder fremadrettet.

Få 3 priser på dit momsregnskab

JUF.dk er en landsdækkende udbudstjeneste for revisorer og bogholdere.

Når du sender din opgave ind til os – være det sig bogføring i København, en skattefri virksomhedsomdannelse eller som her et momsregnskab – sørger vi for at skaffe dig 3 tilbud fra nogle dygtige revisorer og bogholdere på opgaven.

På denne måde finder du den rette fagmand til at hjælpe dig videre uden at skulle bruge særligt lang tid på det; et par minutter på at udfylde vores formular. Og du kan være heldig at få dit momsregnskab til en lidt skarpere pris fordi at de 3 revisorer og bogholdere godt ved, de er i konkurrence med hinanden om at klare dit regnskab fremover.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar