Hvordan laver man en boopgørelse?

Boopgørelsen er den endelige opgørelse over et givent dødsbo – her opregnes alle aktiver og passiver i boet, hvorved den endelige bobeholdning udregnes.

Normalvis er det en advokat, der står i spidsen for behandlingen af et dødsbo, og det er derfor denne, der står for at lave boopgørelsen.

Ønsker du at lave denne selv kan du hente en formular på Skifterettens website. Vær dog opmærksom på, at boopgørelsen er et kompliceret dokument og at det skal godkendes af såvel SKAT som Skifteretten forinden boet endeligt kan opgøres og aktiver fordeles.

Boopgørelsen er et af flere juridiske dokumenter under behandlingen af et dødsbo.

Vi anbefaler på JUF.dk, at du får hjælp af en advokat til at lave boopgørelsen samt resten af dokumenterne i forbindelse med et dødsboskifte.

Formålet er at gøre en svær tid nemmere og at sikre sig alt forløber juridisk korrekt – og derved afvikle dødsboet på kortest muligt tid.

Er boet solvent anbefaler vi et privat skifte – hvis ikke, er der brug for en autoriseret bobestyrer.

Du kan få op til 3 tilbud fra advokater, der kan stå i spidsen for afviklingen af dødsboet herunder – på den måde er du hurtigt videre og du har mulighed for at finde den billigste advokat til opgaven:


1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste advokat

arrow
Nævnt i:

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar