Advokat København

København er ikke blot Danmarks hovedstad, men også stedet med den største koncentration af advokater. Samtidigt er det dog også landets dyreste by at bo og leve i, så det store udvalg af advokater har ikke betydet, at priserne her er lavere end andre steder i landet – det modsatte er faktisk tilfældet.

Derfor er det kun endnu vigtigere, hvis du har brug for en advokat i København, at du sørger for at indhente tilbud fra forskellige advokater. Hvad den ene advokat kræver for din opgave behøver ikke at være det samme, som den næste advokat kræve – der kan være mange tusinde kroner til forskel.

På JUF.dk er det nemt at indhente et tilbud på en advokat i København. Når du udfylder formularen herunder vil du modtage tilbud fra op til 3 advokater på lige præcis din opgave. Tilbuddene er naturligvis inklusive en pris, så du har mulighed for at overskue dine muligheder og vælge den billigste af de tre advokater.

At bruge JUF.dk til at finde din kommende advokat er naturligvis både gratis og uforpligtende.

Udfyld formularen her:

både og boliger samt vand på et billede af frederiksholm

Advokat i eller omkring København

Efter at du har udfyldt formularen søger vi at parre dig med advokater i eller omkring København, der kan klare din opgave. Det betyder, at du kan få tilbud fra advokater med hjemsted både på Frederiksberg, Nørrebro, Hellerup, Gentofte og lignende.

Du har ofte mulighed for at få et personligt møde med din advokat på dennes residens, såfremt du det ønsker. Du skal dog være opmærksom på, at et sådant møde med advokaten ofte vil hive prisen en tak op for den opgave, du skal have udført.

Formålet med at bruge JUF.dk til at finde din advokat i København er at spare penge på samme. Du skal finde den billigste advokat til at løse din opgave.

For at dette skal lykkes vil jeg derfor anbefale, at du som udgangspunkt benytter dig af telefon og e-mail til at kommunikere med advokaten. Et personligt møde med advokaten sættes der typisk en time af til, og mange advokater har en timeløn på adskillige tusinde kroner. Der er altså mange penge at spare på at lade advokaten klare opgaven på hans eller hendes vilkår – og det er med telefon og e-mail som primær kommunikationsform.

Du kan bruge formularen herover til alle typer af advokatopgaver. Stiftelse af selskab, hjælp til handel med fast ejendom, udformning af gældsbrev, dødsboskifte, advokat til sociale sager, oprettelse af ægtepagt eller testamenter – vi har advokater i København, der kan tage sig af opgaver inden for alle grene af såvel privat jura som erhvervsmæssig jura.

Brug blot formularen herover og modtag tre tilbud på din advokat i København.

Bag denne artikel..

image description

Kommentarer (3)
 1. Lotte

  Er det nødvendigt med egen advokat, når en bodelingssag er gået til en bobehandler som skal se på sagen..?

  • image description
   Ageras

   Det er svært at svare på ud fra de informationer, du kommer med her. Det tør jeg ikke svare hverken “ja” eller “nej” på. Det afhænger af mange omstændigheder. 🙂

 2. Lotte

  Tager bobehandler sig af alt vedrørende salg af bolig, diverse papirer som skal bruges ang. salg af ejendom..? eller er det den ejendomsmægler der bliver sat på sagen af bobeh…?
  Er det bobeh. der deler gæld/aktiver, undersøger om man er kreditværdig til at overtage ( del ) boligen gennem kreditforening eller ..?
  Er det nødvendig at have sin “egen” advokat sidenløbende med bobeh..?
  Varetager bobeh. alt vedrørende ægtefælleskifte, eller sidder jeg tilbage med dele jeg selv skal løse ( har brug for en advokat til )..?