Boligadvokat i Aalborg

Aalborg er, foruden visse egne i København, et af de få områder i Danmark, hvor huspriserne trofast er steget trods den nylige finanskrise. Det er med andre ord attraktivt at bo i Aalborg med lufthavn, voksende industri og universitet – især for mange unge, der flytter til byen.

I forbindelse med køb af fast ejendom vælger cirka 80 % af danskerne at bruge en boligadvokat til at berigtige bolighandlen. Dette skaber sikkerhed for, at du ikke ’køber katten i sækken’ – og hvis noget senere skulle gå galt, er det boligadvokatens lovpligtige ansvarsforsikring, der umiddelbart går ind og dækker.

Og så hjælper boligadvokaten derudover med en række praktiske detaljer såsom skødeskrivning, tinglysning heraf, udarbejdelse af en refusionsopgørelse og så videre.

Spørgsmålet er blot – hvilken boligadvokat skal du vælge og hvordan undgår du at betale for mange penge for advokatens hjælp? Det kan vi hjælpe med:

Med JUF.dk og formularen herunder har du mulighed for at sende berigtigelsen af din bolighandle i udbud blandt 3 aalborgensiske boligadvokater. Du vil få 3 tilbud på, hvad det skal koste at berigtige din bolighandel fra 3 boligadvokater i og omkring Aalborg. Så skal du bare vælge.

Det er gratis og uforpligtende at indhente dine 3 gratis tilbud på boligadvokater i Aalborg med JUF.dk. Formularen kan også bruges, hvis du sælger din bolig selv og ønsker en advokat til dette eller andet scenarie, hvor du har brug for advokathjælp i boligregi.

Udfyld blot formularen herunder – og så er du et skridt nærmere en sikker bolighandel:

[jufform type=”bolig” link=”Indhent mine 3 tilbud fra boligadvokater”][/jufform]

Hvad koster en boligadvokat i Aalborg?

Prisen for at få berigtiget din bolighandel varierer fra advokat til advokat.

Generelt ligger prisen i Aalborg i den lave ende sammenlignet med, hvad en boligadvokat i København kræver. De lavere leveomkostninger gør, at du skal betale færre penge.

Regner du med at skulle betale 7.000 kroner og 10.000 kroner for berigtigelsen, bliver du næppe skuffet.

Husk, at du kan finde en billigere boligadvokat i Aalborg ved at sende din opgave i udbud med JUF.dk. Her ved de 3 advokater, der byder ind på opgaven nemlig godt, at de er i konkurrence med hinanden –og at derfor er nødt til at give dig en ekstra skarp pris for at få lov til at hjælpe dig. Læs mere om at finde en billig boligadvokat her.

Pengene givet ud til en aalborgensisk boligadvokat sikrer dig bl.a.:

  • Sikkerhed – det er advokatens ansvarsforsikring, der i tilfælde af problemer dækker
  • Gennemlæsning af købsaftalen for at stille dig som køber bedst
  • Skødeskrivning og tinglysning
  • Udarbejdelse af refusionsopgørelse
  • Almindeling rådgivning i forbindelse med købet

Vi ser i JUF.dk frem til at hjælpe dig videre med at finde din boligadvokat i Aalborg.

Du kan starte med at udfylde formularen her:

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar