Skøde pris (Få et billigt skøde)

I forbindelse med køb af fast ejendom skal der udfærdiges et skøde. Men kan det lade sig gøre at få et billigt skøde og hvordan får man klaret sin skødeskrivning billigt?

Skødeskrivning

Skødet er det endelige dokument i hushandlen. Når skødet er tinglyst er handlen gennemført, sælger flytter ud og køber kan flytte ind.

Typisk vælges en advokat til at stå for denne skødeskrivning og efterfølgende tinglysning.

Hvor meget det koster afhænger af,hvilken advokat, man vælger. Advokater i Danmark har fri prisdannelse og kan altså selv bestemme, hvad de ønsker at tage for deres ydelse.

Du skal dog regne med at prisen for skødeskrivning ligger på omkring 1.500-2.000 kroner. De op til 2.000 kroner udgør honoraret til advokaten.

Derudover skal skødet tinglyses. Dette koster et på forhånd bestemt gebyr på staten. Gebyret er delt op i 2 dele:

 1. 1.660 kroner fast
 2. 0.6 % af købssummen oveni

At få tinglyst et skøde til en ejerlejlighed, der har kostet 2 millioner kroner, koster altså 0.6 % (12.000 kroner) plus 1.660 kroner til staten samt cirka 2.000 kroner til advokaten. Gebyret til staten kommer man ikke udenom – det er først, når skødet er tinglyst, at ejerskiftet er endeligt. Så om det er et billigt skøde, afhænger af, hvordan prisen er sammenlignet med andre advokater.

Skødeskrivning

Få klaret din skødeskrivning billigt

Med JUF.dk kan du finde en billig boligadvokat til at hjælpe dig i forbindelse med skødeskrivningen. Billig skøde, kan betyde flere penge til andre ting.

Vi har dygtige boligadvokater tilknyttet over hele landet, der står klar til at give dig et tilbud her og nu på skødeskrivning. Så kan du få klaret din skødeskrivning billigt.

Når du udfylder formularen herunder får du op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på at få ordnet din skødeskrivning billigt – og du er hurtigt videre, da vi oftest behandler din sag samme dag, som den kommer ind.

Kom videre nu og få skrevet dit skøde, med hjælp fra en billig skøde advokat:

sep

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste advokat

arrow
Trustpilot

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (1)
 1. Navn (krævet)jan Møller

  Jeg har sammen med min kone købt et hus for 10 år siden som mine forældre bor til leje i, mine forældre vil gerne i lejlighed og huset har nu været til salg i 1,5 år men det ender nok med at vi må leje det ud til nogen andre.
  Jeg vil gerne ud af hele projektet og snakker derfor med min bror om ikke han vil overtage projektet helt eller dele det med mig.
  Derfor skal der vel laves nyt skøde! men hvad mere skal vi regne med økonomisk, og hvad skal deles økonomisk? banken skal vel også i tale!
  Med venlig hilsen Jan