Billig revisor: Få 3 tilbud

To forskellige revisorer kan udføre den samme opgave, men det til to forskellige priser.

Derfor bør du som privat eller virksomhed, der har brug for hjælp fra en revisor, sørge for at indhente flere end blot et tilbud på din revisionsopgave. Kun på den måde er du sikker på at finde en kompetent og billig revisor.

Den proces, det er at hente op til flere tilbud med revisorer, har JUF.dk gjort væsentligt nemmere for dig.

Vi har samlet Danmarks stærkeste netværk af dygtige og billige revisorer.

For at være med i vores netværk skal revisorerne være digitale, i stand til at give en fast pris på opgaven og nemt tilgængelige på flere forskellige kanaler (her forstået som minimum telefon og e-mail). Det sikrer dig som tilbudshenter med revisionsbehov en god oplevelse med din revisor hver eneste gang.

Du har intet at tabe på at lade os hjælpe dig med at finde en billig revisor – det er nemlig gratis og uforpligtende. Du har til gengæld rigtigt meget at vinde (og her snakker vi helt konkret om en lavere pris på den opgave, du har brug til at få hjælp af en revisor i forbindelse med).

Hele processen starter ved, at du udfylder den gratis og uforpligtende formular herunder – og så har vi opgaven derfra og hjælper dig med at finde din billige revisor.


[jufform type=”revisor” link=”Få 3 tilbud fra revisorer nu”][/jufform]

Kan jeg få en fast pris fra min revisor?

Ikke alle revisorer vil give dig en fast pris på din opgave – og det er med til at skabe usikkerhed for dig. At lade en given specialist udføre en opgave uden at sætte et prisloft er det samme som at give carte blanche til blot at fakturere dig efter behov.

Vi beder altid vores revisorer i JUF.dk om at komme med en fast pris på din opgave.

Står du og skal have lavet din selvangivelse, have revideret dit årsregnskab, have lavet en revisorerklæring eller lignende relativt standardiseret opgave kan du være sikker på at få en fast pris af vores revisorer.

Her skal du blot tage de par faste priser, du har fået, sammenligne dem og træffe et informeret valg. Det behøver ikke at være at vælge den billigste revisorer – det kan også sagtens være en anden, der blot har givet dig det indtryk, at han vil være den bedste person til at udføre opgaven.

Formålet med at bruge JUF.dk er, at man som virksomhed eller privat med behov for revisionshjælp skal kunne skabe sig et overblik over ens muligheder – derfor sørger vi også for, at vores revisorer altid kan give enten en fast pris eller en timeløn med overslag over antal forskellige timer.

Du kan også med fordel bruge Ageras til at finde en billig revisor.

Hvor lang tid tager det at finde en revisor med JUF.dk?

Når du lægger din opgave ind til os modtager du med det samme en e-mail og en SMS.

Vi kigger herfter manuelt på din opgave og ser, om der er noget, vi har brug for at få opklaret forinden vi sender den ud til vore revisorer.

Hvis det ikke er tilfældet, sender vi den ud – hvis det er tilfældet, ringer vi lige for at få bekræftet den opgaven, du har brug for at få løst.

Herefter vil op til 3 revisorer tage kontakt til dig. Du kan tage en snak med dem og bede om at få et tilbud tilsendt per e-mail.

Og så er det blot at vælge enten den billigste eller bedste revisorer.

Samlet set tager det ca. 2 dage at finde en god og billig revisor med JUF.dk – og det er inklusiv en dag til, at du kan overveje dine muligheder og træffe det rigtige valg.

Den første samtale er altid gratis

Nogle gange hører man skrækhistorier om, hvordan ens venner og bekendte har fået en faktura fra en advokat eller revisorer blot for at have fået et udformet et uforpligtende tilbud.

Det vil aldrig ske med JUF.dk.

Den første samtale er altid gratis – du kan altid både gratis og uforpligtende få at vide, hvordan du får løst din opgave og til hvilken pris, det kommer til at ske. Det er en sikkerhed for dig som tilbudshenter, du ikke får en regning før end opgaven rent faktisk er løst.

Og det er en regning, der kommer direkte fra revisoren – det har JUF.dk ikke noget at gøre med.

Har du andre spørgsmål i relation til at finde en billig revisor med JUF.dk, er du velkommen til at stille spørgsmålet i kommentarerne – og så vil vi sørge for at svare på det inden for 24 timer.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde en billig revisor i det øjeblik, du udfylder formularen i dette indlæg!

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar