Arv og testamente

Hvem vores formue og skattede genstande skal gå til efter vores død har vi en helt unik mulighed for at bestemme over ved hjælp af et testamente. Desværre er der kun et par hundrede tusinde danskere med aktivt testamente på trods af, at eksperter anslår, at op imod 80 % kunne bruge et testamente for at undgå konflikter i familien og sikre visse genstandes overlevering til de rigtige personer.

juf.dk anbefaler til hver en tid at få lavet et testamente i god tid og derved tage hul på det tabu, død har udviklet sig til at være. Vi dør alle sammen på et tidspunkt – og vi kan derfor lige så godt tage stilling til, hvem der skal have arvestykkerne og formuen.

Læs vores guides om arv og testamenter herunder:

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar

Kommentarer (1)
  1. Maia Amalia Kiær Rasmussen

    Er det virkeligt normal procedure at et familie medlems sidste testamenterede vilje bliver sat helt ud af spil, grundet flere uvildige nødvendige at sætte i dårligt lys, grundet efterfølgende hele financeret del af mintip grand onkel, farbror om du vil, er sat så længere ud af probertioner at det måtilsyås at jeg har gjort kravet gældende og efterlevelses kravet er taget højde for i 1997 og så er min afstedskomsr mig bekendt misbrugt af samtlige involverede dette er så langt ude at jeg må tilstå at det er gyldigt nok at der er testamente skrevet og stemplet hos notaren samt tinglyst i telefonisk aftale som er gyldig og sandt nok arvinger i lige linje er tilgodeset PGA navnet Rasmussen samt det barn som min far såsandt nok ikke gad følges med hvorfor modstand var inkluderet i alle de fonde og tillidshverv som var mit at sætte mig ned og sætte mig grundigt ind i plus min arbejds bolig og så min embeds bolig er så ikke genudlejet men står på listen over vores værste sag nemlig den ned fredede bygninger som ingen må grave/bore udenom pt. men i virkeligheden grave under.

    Jeg skal have besked på hvem som kan hjælpe mig i denne sag! Ellers går jeg til medierne og får deres vurdering af hvor lidt et testamente betyder i dette land altså!