Hjælp til den udvidet selvangivelse

Hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende, er du lovmæssigt forpligtet til at udfylde en udvidet selvangivelse. På denne måde fortæller du skat om hvilke fradrag du har, hvor meget skat du skal betale og hvor meget du har tjent i løbet af året.

Du kan her læse mere om nogle af reglerne omhandlende den udvidede selvangivelse.

Frister for udvidet selvgangivelse

Hvis du er lønmodtager, vil din årsopgørelse være klar omkring midten af marts. Herefter har man frem til d. 30. marts, til at foretage ændringer og indtaste oplysninger.

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, kan du indtaste ændringer i din udvidet selvangivelse helt frem til d. 1. juli. Er du med i et anpartsselskab eller hvis din virksomheds omsætning overstiger 25 mio. kr. om året, kan SKAT bede om at få tilsendt et årsregnskab med den udvidede selvangivelse.

Snyd ikke dig selv – eller SKAT

De fleste kan nok blive enige om at SKAT kan være et meget kompliceret element at have med at gøre. Selvom der findes et utal af guides til korrekt udfyldning af selvangivelsen (SKAT har endda produceret ganske fine videoer om emnet), kan man hurtigt gå galt i byen. Der findes et hav af fradrag, der kan tilføjes den udvidede selvangivelse, men det kan være besværligt at finde frem til de korrekte tal, der skal indtastes. Dette kan ende med at du snyder dig selv, eller SKAT, for penge. Begge dele er bedst at undgå, da det kan have en direkte indflydelse på din personlige økonomi.

For at sikre, at din selvangivelse bliver udfyldt korrekt, har vi gjort det let for dig at komme i kontakt med dygtige revisorer. Benyt blot vores formular, som du finder under dette afsnit, og udfyld de efterspurgte oplysninger. Det tager kun et par minutter, men kan spare dig for både tid og penge i den sidste ende. Du vil kort tid efter modtage 3 tilbud fra 3 forskellige revisorer. Tilbuddene og vores service er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende for dig.

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste revisor

arrow

Hold øje med disse indtægter og fradrag

Herunder er der en kort liste med de indtægter og fradrag, som folk typisk glemmer at tilføje eller rette på deres udvidede selvangivelse:

  • Udlejning af værelse eller boliger
  • Aktiegevinster og tab
  • Befordringsfradrag også kendt som kørselsfradrag
  • Modtaget underholdningsbidrag
  • Udenlandske bankkonti eller ejendomme

Der findes en lang række andre posteringer, man skal være opmærksom på. Derfor vil vi råde til at få den udvidet selvangivelse gennemgået af en revisor, for at sikre at alt er korrekt udfyldt.

Bag denne artikel..

Comments are closed.