Køberrådgivning i Køge: Bedst og billigst sådan her

Køge er ikke en decideret storby, men findes alligevel i top 30 over de største danske byer. Lige præcis ligger den her i 2019 på en 27. plads. Værd at bide mærke i er dog at Køge fra 2018 til 2019, ifølge Bolius, oplevede en befolkningsvækst på hele 1,4%. Når man kigger lidt på hvad der sker – og også hvad der er sket de sidste par år – så giver det rigtig god mening at flere og flere flytter til byen ved vandet, på Østsjælland.

Køge centrum er de sidste år blevet udvidet markant. Der er bygget et helt nyt butikscenter, ligesom der er kommet adskillige flere butikker til, samt store parkeringshuse. Derudover er den nye togstation, Køge Nord, lige blevet åbnet, hvilket betyder helt nye – og lynhurtige – togforbindelser mod København. Fremover kan man komme fra Køge til København på under 20 minutter, det er selvsagt noget der trækker folk til byen.

Sidst men – især – ikke mindst er det nye stadion/business byggeri i fuld gang og når dette bliver færdigbygget står det til at skabe endnu mere liv i den travle forstad. Man kender disse stadion/business byggerier fra flere andre byer i landet, og især udlandet, og med en fodboldklub i top20 i landet giver det jo rigtig god mening for Køge også at få sådanne et setup.

Er man en af dem der overvejer at købe bolig i Køge, vil man helt sikkert være klar over at priserne på bolig er steget en hel del de sidste par år, og bl.a. derfor er det en rigtig god idé at alliere sig med en lokalkendt køberrådgiver. Køberrådgivning fungerer på den måde at man får en rådgiver til at varetage alle ens egne – og kun ens egne(!) – interesserer i forbindelse med en bolighandel.

Hvor sælger jo (stort set) altid har ejendomsmægleren som sin rådgiver, så har køber i mange tilfælde ikke en rådgiver på sin side, og det er lige præcis det man får med køberrådgivning. Mange købere tror fejlagtigt at sælgers ejendomsmægler også kan agere køberrådgiver, men dette er altså ikke tilfældet. Faktisk står det i lovgivningen at sælgers ejendomsmægler ikke må udøve køberrådgivning til potentielle købere.

Overvejer du at finde en køberrådgiver i Køge, så kan du med fordel udfylde kontaktformularen nedenfor – tager de fleste mennesker mellem 1½ og 2½ minut. Når vi har modtaget din info om din opgave sender vi den i udbud hos vores kæmpe netværk af køberrådgivere i hele landet, også Køge og omegn, og indenfor kort tid vil du stå med 3 skarpe tilbud på køberrådgivning i Køge i hånden.

Helt gratis og 100% uforpligtende tilbud, som du helt frit kan vælge at gå videre med eller ej. Vi glæder os til at hjælpe dig videre.


sep

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste advokat

arrow
Trustpilot

Bag denne artikel..

Comments are closed.