Har du styr på dit årsregnskab?

Har du styr på dit årsregnskab? Mange tænker at når de har styr på deres regnskab og fået bogført alt korrekt i løbet af året, så er årsregnskabet lige til at gå til. Desværre er det ikke altid sådan det fungerer, og mange ender med at bruge uforholdsmæssigt meget tid på at få færdiggjort deres årsregnskab.

Som navnet antyder skal et årsregnskab udarbejdes én gang om året. Når dette er gjort, kan man (SKAT) se, hvordan året regnskabsmæssigt er forløbet for den enkelte virksomhed. Det er vigtigt som virksomhed at have styr på den nødvendige dokumentation overfor skat og ifølge Årsregnskabsloven, skal der udarbejdes mindst ét årligt regnskab. Dette regnskab skal fremvise virksomhedens økonomiske aktiviteter i løbet af året.

Da årsregnskabet udarbejdes på baggrund af årets økonomiske aktiviteter, er det vigtigt at have bogført og opdateret sit regnskab korrekt, i løbet af året. Nogle vælger at holde styr på deres regnskab i et Excel ark, da dette ofte virker som den hurtigste og letteste løsning. Erfaring viser dog at det hurtigt bliver utroligt uoverskueligt at skulle holde styr på de forskellige faner, bogføringer og lignende i sådan et dokument. Derudover er det ikke lovligt at drive sit regnskab i Excel, da det er i strid med bogføringsloven. Et regnskab må ikke udføres på en måde hvorpå, det er muligt at rette og ændre i transaktioner og fakturaer, når de først er tilføjet.
Derfor er det altid en god idé at benytte sig af et, af de mange regnskabsprogrammer, der findes på markedet. Det bliver også meget lettere for en revisor, at udarbejde et korrekt årsregnskab, der opfylder alle gældende love og krav.

Årsregnskabet består primært af to sektioner:

  • Resultatopgørelsen
  • Balancen

Resultatopgørelsen viser hvordan I, som virksomhed, har brugt jeres økonomiske midler i løbet af året. Herefter er der balancen som afspejler hvordan virksomhedens økonomi har det i form af et underskud/overskud.

 

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste revisor

arrow

Hos JUF kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige revisor, der kan hjælpe dig med at udarbejde et korrekt årsregnskab, der opfylder alle de gældende love og regler opsat af skat. I ovenstående formular kan du på ganske få minutter indtaste dine oplysninger (det tager i gennemsnit 3 minutter), hvorefter vi sender disse oplysninger videre til vores store netværk af revisorer. De gennemgår opgaven og udarbejder et tilbud samt pris, som du herefter kan se igennem og udvælge det tilbud, der er mest attraktivt for dig.
I vil gerne spare tid og kræfter på jeres årsopgørelse og derfor skal I heller ikke bruge uforholdsmæssig lang tid på, at udvælge det korrekte tilbud. Derfor har vi på forhånd udvalgt de 3 bedste og billigste tilbud, for at gøre det så overskueligt som muligt for jer.
Hvis I i mellemtiden har fundet en anden løsning til jeres årsregnskab, behøves I ikke foretage jer mere. De tilbud I indhenter igennem vores formular, er alle uforpligtende og fuldstændig gratis. Derfor behøves I ikke frygte ekstra regninger eller gebyrer fra vores side af.

Tøv derfor ikke med at benytte vores formular, hvis jeres virksomhed også kan ikke genkendende til, at udarbejdelsen af et korrekt årsregnskab oftest frarøver jer mere tid, end hvad godt er. Alle vores partnere af bogholdere og revisorer er verificerede af os hos JUF.dk. Derudover kan vores brugere bedømme partnerne, hvilket vi løbende holder øje med og følger op på. Det er din garanti for at få udført et godt og reelt stykke regnskabsarbejde. Over 5.000 har allerede benyttet sig af vores formular og fået udført et væld af forskellige opgaver inden for bogføring, årsregnskaber og lignende.

 

 

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste revisor

arrow

Bag denne artikel..

Comments are closed.