Har du brug for økonomisk rådgivning?

Man kan som virksomhed og privatperson stå overfor situationer, hvor behovet for økonomisk rådgivning opstår.

Hos JUF.dk kan vi hjælpe dig med at finde en uvildig finansiel rådgiver, der kan hjælpe med de vigtigste økonomiske beslutninger. Fra tid til anden kan det være til gavn at få hjælp til opsparingen, afdrag af gæld, hjælp til investeringer, planlægning af budgetter og anden økonomi rådgivninger.

En finansiel konsulent er oftest ekspert i at forhandle med kreditorer, så der kan komme styr på gælden, kan hjælpe med at fastlægge budget til boligopsparing samt hjælpe med omlægningen af lån, så der spares penge på renter og gebyrer. Herigennem kan økonomien blive gjort mere overskuelig.

Ved at benytte vores formular herunder, kan du indhente 3 tilbud på økonomisk rådgivning. Du indtaster blot dine oplysninger og beskriver opgaven. Herefter indhentes der 3 tilbud, som du selv kan tage stilling til. Alle tilbud er helt uforpligtende, så formularen kan udfyldes med ro i maven. Vi har opbygget et stort netværk af advokater, revisorer, bogholdere og økonomiske rådgivere, der alle står klar til at byde ind på de relevante opgaver.

Få overblik over virksomhedens økonomi

Med økonomisk rådgivning kan jeres virksomhed ofte spare tid og penge. En finansiel konsulent kan give specifikke anbefalinger og finde frem til, hvor virksomheden kan spare penge eller kan optimere, med henblik på at skabe bedre resultater. En udefrakommende og uvildig rådgiver vil se på virksomheden med friske og objektive øjne, hvilket kan hjælpe jer med at træffe den rigtige beslutning i forhold til investeringer, omlægninger eller nye muligheder.

Virksomheder har oftest selv ansatte, der håndterer den daglige økonomi, men disse har sikkert nok at se til. Det vil derfor altid være en fordel at alliere sig med en ekspert på området, der kan yde den rette økonomi rådgivning.

En økonomisk rådgiver tager hånd om dine interessere, uanset om det drejer som en virksomhed eller privatperson, og skal derfor være uvildig. Dette er din sikkerhed for, at konsulenten ikke er i lommen på mulige interessenter, og giver den korrekte rådgivning.

Det er desværre let at miste overblikket over økonomien, men det er her rådgivning om privatøkonomi kan gøre en forskel. Det kan f.eks. være svært at overskue økonomien i forbindelse med en skilsmisse, da der skal opdeles værdier og formue. Her kan en økonomisk rådgivning hjælpe dig med at få dannet et overblik, samt sikre at processen bliver så gnidningsfri som overhovedet muligt.

Benyt JUF’s formular og få hjælpe til økonomien allerede i dag. Vores store netværk af eksperter står klar, til at hjælpe hurtigst muligt.

Bag denne artikel..

Comments are closed.