Halfdan Timm

Halfdan Timm

I juni 2015 opkøbte Ageras JUF.dk, og har siden da stået for driften af denne service.
Herunder finder du stifteren af JUF.dk Halfdan Timms biografi.

Mit navn er Halfdan Timm.

Jeg stiftede JUF.dk som en tilbudshenter i august 2013.

Forinden har jeg arbejdet på JUF.dk i knap 2 år sideløbende med mit jurastudie på Aarhus Universitet. Jeg har også samtidigt arbejdet på et større århusiansk advokatkontor.

JUF.dk var til at starte med blot et site, hvor jeg videregav noget af den information, jeg fik på universitetet. Siden da har JUF.dk udviklet sig til at være et af de største danske juridiske websites. I dag hjælper vi mere end 15.000 besøgende hver eneste måned med at finde svar på deres juridiske spørgsmål.

Skal du bruge 3 tilbud på en advokat? Se her.

Jeg er personligt vokset op på Fyn, hvor jeg efter gymnasiet flyttede til Aarhus for at studere jura på Aarhus Universitet. Her har jeg samtidigt været aktiv i bl.a. Alternative Jurister, ELSA (European Law Students Association) og deltaget i en lang række af studenterarrangerede events.

Jeg har sideløbende med jurastudiet arbejdet som online markedsførings-konsulent, hvilket dog nu er røget i baggrunden til fordel for JUF.dk. Jeg er glad for at kunne kombinere min interesse for jura med muligheden for at lave en reel service ud af det – i JUF.dk’s tilfælde er servicen at hjælpe dig som bruger med at finde den rigtige advokat til at hjælpe dig videre.