Find den rigtige bogholder til bogføring i Aabenraa

Aabenraa betragtes af mange som en perle i de sydjyske. Byen befinder sig i bunden af Aabenraa fjord og er omgivet af natur. Byen er ligeledes en købstad med en spændende historie. Skibene, der sejlede ud fra Aabenraa, nåede omkring store dele af Jorden, hvor de bragte spændende genstande, krydderier og skikke med hjem.

Byen har med sine over 16.000 indbyggere også Sønderjyllands største havn, med livlig aktivitet. Derfor er de historiske skikke blevet videreført, og havnen er den vigtigste i det sydjyske.

Find let en bogholder i Aabenraa

Grundet byens kendetegn som en historisk købstad, befinder der sig flere virksomheder i området. De fleste virksomhedsejere kender nok til besværet med at skulle finde en dygtig bogholder, der kan administrere virksomhedens bogføring.

Tidligere har ejeren af virksomheden sikkert stået for alt dette, men bogføringen kan hurtigt blive uoverskuelig, hvis der er vind i virksomhedens sejl.

Tit ses der fejl i regnskaberne hos virksomheder, der ikke får hjælp af en dygtig og kompetent bogholder da det kan være svært at vide hvilke udgifter, der er fradragsberettigede, hvordan forskellige posteringer skal registreres og lignende.

Som virksomhedsejer bør man fokusere på det, man er god til, og lade en dygtig bogholder administrere bogføringen. Det er trods alt sjovere at sørge for vedvarende vækst i virksomheden, eller finde frem til nye tiltag og produkter.

Hos JUF har vi udviklet en løsning, der gør det let af finde hjælp til at få løst bogføringsopgaverne.

Mange bruger lang tid på at finde frem til de forskellige bogholdere i Aabenraa. Nogle finder en række forskellige via nettet, andre spørger rundt i netværket. Herefter skal der indhentes tilbud hos hver enkelt bogholder, hvorefter tilbuddene skal sammenlignes, for at finde frem til det bedste.

Ovenstående proces er besværlig og kan tage lang tid. Dette kan undgås ved at benytte vores formular, hvor du udfylder relevante oplysninger om din virksomhed og opgaven, der ønskes løst.

Indhent 3 tilbud på bogføring i Aabenraa

Ved at udfylde formularen, der findes herunder, får du hurtigt tilsendt 3 tilbud. Vi sørger for alt det praktiske, ud fra de oplysninger som du har indtastet. Opgaven bliver sendt i udbud hos vores mange bogholdere, hvorefter de 3 bedste tilbud bliver udvalgt og videresendt til dig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig at benytte formularen – du har således ikke bundet dig til noget og kan gennemse tilbuddene i ro og mag.

En anden fordel ved at få 3 tilbud igennem vores formular er, at bogholderne tilbyder dig den bedste pris. De er i konkurrence med hinanden og tager kun opgaven, hvis de har tid til at løse den. Du sikrer dig derfor også at blive set som en værdifuld kunde, de ønsker at løse opgaven bedst muligt for.

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vlg bedste og
billigste bogholder

arrow
Nvnt i:

Bag denne artikel..

Comments are closed.