Bogholder: Find den bedste, til den bedste pris

En bogholder er for alle større- og mellemstore virksomheder en selvfølge. Nogle iværksættere og mindre virksomhedsejere står, især i starten af virksomhedens levetid, selv for bogføring. Ofte for at holde omkostningerne nede, hvilket jo egentlig giver fin mening. Men det mange (desværre) ikke tænker over, er at det tager dem langt længere tid selv at agere bogholder, end det vil tage en ”rigtig” bogholder at løse bogføringsopgaverne. Derfor er det i langt de fleste tilfælde faktisk meget bedre forretning at hyre en bogholder, allerede i starten af virksomhedens levetid også.

Udover at man bruger ens egen tid mere effektivt, så giver det jo også én mere tid til at fokusere på sin kerneforretning; det gør at man kan dedikere langt mere tid på det man rent faktisk tjener penge på i sin virksomhed.

Når man skal ud og finde en bogholder, kan det for nogle føles som om man står overfor en lidt uoverskuelig opgave. Simpelthen fordi der er så mange måder at gå til opgaven på, ligesom udbuddet af bogholdere- og bogholder/bogføringsløsninger i dag er helt enormt.

Man kan vælge at starte søgningen i sit lokalområde, lave en liste over alle de lokaler bogholdere, gribe knoglen og ringe til dem, eller starte bilen og tage forbi hver enkelt og sige hej. Det er faktisk umiddelbart en rigtig fin måde at gøre det på, bortset fra at det tager en masse tid – igen tid, som kunne være brugt på noget bedre i forretningen. Og bortset fra at chancen for at man finder den bedste bogholder, til lige præcis ens virksomhed, ikke er særlig store – ligesom chancen for at man får den bedste pris er minimal.

Priserne for en bogholder kan svinge ret meget alt afhængigt af hvorhenne man er i landet og alt afhængigt af om man laver en aftale med en mindre, eller større virksomhed. I takt med den digitale udvikling, der har stået på en del år efterhånden, er langt det meste af bogholder-arbejdet også blevet digitalt. For dig, som bogholderens kunde, er dette en rigtig god ting, da det betyder at du uden problemer kan vælge en bogholder, der holder til hvor som helst i landet.

Det giver selvsagt endnu bedre muligheder for at finde den rigtige bogholder, til den rigtige pris. Bagsiden af medaljen er så igen at du kan komme til at bruge en masse tid på researche på forskellige bogholdere, finde frem til de rigtige, kontakte dem, få tilbud, forhandle priser osv.

Men det er der faktisk en super nem vej uden om. Vi har nemlig brugt flere år på at udarbejde en service, der gør det muligt for dig at finde præcis den bogholder, der passer til din virksomhed, til den bedste pris. Servicen fungerer meget simpelt ved at du udfylder formularen nedenfor – det tager ofte mellem 1 og 3 minutter. Her skriver du lidt om din virksomhed, hvad du forventer dig af bogholderen og evt. andet du finder relevant.

Herefter sender vi din opgavebeskrivelse i udbud, hos vores kæmpe netværk af gode, pålidelige og prisbevidste bogholdere, i hele landet. Vi udvælger de bogholdere vi mener vil være det bedste match til lige præcis din opgave og derefter kan de enkelte bogholdere så komme med et tilbud på din opgave.

Dette medfører at du indenfor meget kort tid, står med op til 3 helt gratis og helt uforpligtende tilbud, fra bogholdere, som rigtig gerne vil løse din opgave, til en skarp pris. Bemærk at vi kun samarbejder med bogholdere vi kan stå inde for, samt at alle bogholderne i vores netværk ved, at hver gang de laver et tilbud, så skal det være til den absolut skarpeste pris. Fordi at de er oppe imod de andre bogholdere i vores netværk, som også kommer med deres skarpeste pris – så kommer de ikke med den bedste pris, går opgaven meget enkelt, ikke til dem, men til en af konkurrenterne.

Servicen er som tidligere nævnt fuldstændig gratis og helt uforpligtende for dig at bruge. Når du står med dine 3 tilbud, bestemmer du helt selv om du vil gå videre med et af dem. Om ikke andet vil du kende til prislejet for din opgave, hvilket er ekstremt værdifuldt, hvis du f.eks. vil ned og snakke priser med den lokale bogholder.

Udfyld formularen nedenfor, så er du i gang med det samme. Vi glæder os til at hjælpe dig videre.

[jufform type=”bolig” link=”Få 3 tilbud fra køberrådgivere”][/jufform]

Bag denne artikel..

Comments are closed.